doremifa 04.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Który wzór na komodzie jest wedlug Was najładniejszy? Mam w sypialni 3 komody: 2 małe przy łóżku i jedną dużą z sześcioma szufladami. Chcę troszkę odświeżyć wygląd swojej sypialni i nakleić na meble okleinę [usunięto reklamę]. Nie wiem tylko który wzór wybrać ((( Aktualnie ściany w sypialni i meble są białe, dodatki (również zasłony i dywan) w kolorze fioletowym. oczywiście ściany mogę przemalować i kupić nowe dodatki Czekam na opinie [usunięto reklamę] Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Elfir NIE REKLAMOWAĆ BO BĘDZIE BAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 04.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja bym wybrała 2 lub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Daj spokój. Nie widzisz, że to chamski spam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts