nitubaga 06.03.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dla zainteresowanych... podaję stronke ZESPOłU OśRODKóW RZECZOZNAWSTWA a dokładnie listę placówek w Polce http://www.rzeczoznawcy-branz-bud.pl/oddzialy.html szukajcie a znajdziecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 oj Małgos kusisz... kusisz... No co? Jest tu pare takich medialnych przypadkow, dlaczego mialyby sie marnowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 oj Małgos kusisz... kusisz... No co? Jest tu pare takich medialnych przypadkow, dlaczego mialyby sie marnowac? przestaniesz Ty w końcu kusić zmykam po dziecka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mam kolegę w TVN stały bywalcu mogę zaineresować go Twoim tematem i osobą Pana Romana Pieszkalskiego Może chciałby pan zostać drogi fachowcu bohateram reportażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Chcialby Pan wystapic w "Kulisach slawy" programu Uwaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dziękuje wszystkim za słowa poparcia i chęć zrozumienia sytuacji. Cóż "tonący brzytwy się chwyta", czego doskonałym przykładem jest pan Pieszkalski. Oczernia, pomawia, wymyśla niestworzone historie...juz nie tylko próbuje nabruździć nam, ale zupełnie postronnym ludziom, no ale czegóż innego można się spodziewać po zdesperowanym człowieku. Aniuwmuratorze - nie wykluczam skorzystania z Twojej propozycji, muszę jedynie poradzić sie prawnika Małgoś, naprawdę kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kurw.........czytam i nie dowieżam!!!!! Jak się uczyłem budowlanki to takich baboli nie robiłem!!!!!! A co do piwka na budowie....... to lubimy czasem zimnego browarka strzelić, ale jest coś takiego jak kultura picia!!!!!!!!!!!!!! I co to za pierdo....nie, że materiał uszkodzony?! To trzeba było nie murować i wcześniej się odzywać! U mnie jak szczyt się przewrócił to stawialiśmy go na nowo z tych poobijanych suporków i wygląda normalnie!!!!!!! Stały bywalcu trzymamy kciuki!!!!!!! Trzeba tak sprawe nagłośnić żeby żadnej roboty już nie spierdo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Z przyjemnoscia kusze. Tak przy okazji - doszedl Panu jeszcze jeden prokuratorski zarzut o znieslawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamils1975 06.03.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 "bohaterem" to on już został. Pierwsze w życiu widzę taką ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Być może warto zrobić TVN Uwaga gratkę i porzucić ten post i dziennik Suzis ? Mieliby chłopaki w czasie posuchy fajny temat Jak sie buduje zajebistymi ekipa w Polsce. Drogi Panie Pseudofachowcu. Zapraszam do mojego dziennika. Są ekipy na świecie, które potrafią ścinakę kolankową 78 cm postawić DOKŁADNIE taką i dokładnie prostą - i co gorsza powylaniu jastychu ląduje się DOKŁADNIE na tych cholernych 78 cm z projektu. "Kierownik kazał TYLKO dodatkowy wieniec wylać " kuźwa - bo inwestor to kolekcjoner wieńców... A u mnie kierownik nie kazała - czy mam źłe postawiony dom ? A to gówno podłożone pod strop to niby co jest ? NIe styknęlo wyobraźni ? Ja pierdziele co za pajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ale widzę, że potrzebuje pan ktrótkiego kursu : Tak wygląda prawidłowo postawiona ściana : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtkFryusoI/AAAAAAAABeE/0iReGiR23k0/s640/IMG_0310.JPG http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtkJn2Y2cI/AAAAAAAABfM/ca0I5W2cRp0/s640/IMG_0319.JPG na każdej budowie jest bałagan, ale może nie burdel. Wszystko może mieć swoje miejsce.http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtmhGtQuII/AAAAAAAACD4/alb3D6fZA64/s640/IMG_0435.JPG aaaa i wieniec widać, ale nic z niego nie wystaje. Jakby co - mogę skołować panu numer telefonu do tej ekipy - może dadzą panu terminować u nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakby co - mogę skołować panu numer telefonu do tej ekipy - może dadzą panu terminować u nich... A niby jako kto? Trzymacz mlotka? To tez trzeba umiec wbrew pozorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 06.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Panie Pieszkalski mam jedno zasadnicze pytanie CZY PAN SIE NA COS LECZY??? może te leki panu szkodzą bardziej niż pan sądzi bo niestety trzeba stwierdzic że to nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakby co - mogę skołować panu numer telefonu do tej ekipy - może dadzą panu terminować u nich... A niby jako kto? Trzymacz mlotka? To tez trzeba umiec wbrew pozorom. No może dadzą mu gwoździe z szalunków powyciagać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A to gówno podłożone pod strop to niby co jest ? NIe styknęlo wyobraźni ? tam jest kawałek gazobetonu, a tu styropian http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SY8IPd85J_I/AAAAAAAABAc/Ozawhf03heQ/s640/DSCN3604.JPG a papa do otulenia belek w składziku z innymi materiałami budowlanymi (zabrakło tam jednak zaprawy i cementu, które panowie zostawili na działce - zbyt trudna robota - zabezpieczyc przed wilgocia materiały i zanieśc tam gdzie ich miejsbe - przecież nie on za nie płacił, niech się niszczą - prawie paleta cementu i kilka worków zaprawy -do wyrzucenia ) A i jeszcze jeden hit z fotki powyżej - metalowe łączniki, zamocowane sa wkretami do płyt KG , mimo, iz rachunek za gwoździe czarne pan Pieszkalski nam oddał i zainkasował 130 zł za ich zekomy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 06.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nie ryzykowałbym bo i to sp.......i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 O Boze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jakby co - mogę skołować panu numer telefonu do tej ekipy - może dadzą panu terminować u nich... A niby jako kto? Trzymacz mlotka? To tez trzeba umiec wbrew pozorom. No może dadzą mu gwoździe z szalunków powyciagać .... Gwoździe z szalunków ekipa tego pana, tego nie robi - deski i płyty z gwoździami sa rzucone na glebę (moje stopy cos o tym wiedzą i nie tylko moje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja pierdzielę ... Ja tylko temu panu zaczynam współczuć - nie wiem jak SB , ale ja mam ponad 1000 zdjęć mojej budowy. SB pewnie też - ile nie więcej. Panie Pseudowykonawco - jest pan w dooopie Co gorsza tylko samobójca podejmie się pana obrony w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No może dadzą mu gwoździe z szalunków powyciagać .... ...ja się nie dam ..... takiemu młotkowi ... PS. A Ty Nefer nie wyjeżdżaj więcej z takimi propozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts