Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No może dadzą mu gwoździe z szalunków powyciagać ....

...ja się nie dam ..... takiemu młotkowi ... :evil:

PS. A Ty Nefer nie wyjeżdżaj więcej z takimi propozycjami :wink:

:D

:):)

Ale do skakania po piwo się też nie nadaje... nawet butelek nie umie po sobie posprzątać :)

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale do skakania po piwo się też nie nadaje... nawet butelek nie umie po sobie posprzątać :)

nie dobijaj mnie .... i tak się nieźle "zgiąłem" po Romanowym Młotem

Gwoździku, nie mogłeś sie ugiąć pod Romanowym Młotem, bo ten pan takowego nie posiadał - korzystał z naszych narzędzi i tak się z nimi związał, ze do dnia dzisiejszego przebywaja pod jego "opieką" :evil:

Czytajac ten watek kompletnie czlowiekowi odbiera wiare w innego czlowieka...

:cry:

a mnie wręcz przeciwnie :D to ,ze trafiliśmy na pana P - to jedno z większych nieszczęść jakie mogą spotkać inwestora, natomiast odzew ludzi tu na Forum i na PW - podnosi na duchu i przywraca wiare ,że dobrzy i życzliwi ludzie naprawdę istnieją.

Ja też uważam, że wprost przeciwnie :)

Moja wiara jest ogromna - jest nadzieja, że nigdy więcej ten facet nikomu krzywdy nie zrobi.

NIc nie ukradnie, nikomu nie zniszczy materiałow, nie sięgnie po niezarobione pieniądze.

Moja nadzieja jest WIELKA :)

a mnie wręcz przeciwnie :D to ,ze trafiliśmy na pana P - to jedno z większych nieszczęść jakie mogą spotkać inwestora, natomiast odzew ludzi tu na Forum i na PW - podnosi na duchu i przywraca wiare ,że dobrzy i życzliwi ludzie naprawdę istnieją.

Chodzi mi o to, ze podpisujac kontrakt z takim panem, zawierza mu sie ze jest profesjonalista i bedzie - przynajmniej w sredniej jakosci - mogl wywiazac sie z kontraktu.

Podpisujac kontrakt z taka osoba jak ten pan Roman - nie_budowniczy...zawierza mu sie nie tylko material, pieniadze i narzedzia, ale takze nasze marzenia....a tu kurcze, taki fachman - o kant doopy rozwalic - tak potrafi zmasakrowac marzenia drugiej osoby...i jak tu wierzyc w takiego czkowieka, ze nie jest zlodziejem marzen?

Tak Maju, ale dzieje sie tak dlatego, ze ktos kiedys komu ten Pan zrobil taka sama krzywde nie pojawil sie tutaj i nie mial na tyle odwagi, zeby przestrzec innych. Az do teraz... :roll:

Małgosiu, nie wiem czy to kwestia odwagi czy zwykły ludzki odruch.

Ten dział został założony po to by partactwo nie mało szans się serzyć.

I jak dostaję wiadomości, że ktos odstapił od zlecenia temu panu budowy/przebudowy/remontu swojego domu, to wiem,że postapiłam słusznie zakładając ten wątek.

Ktoś ocalił swoje nerwy,czas,pieniadze i marzenia, czyli to co chciałam osiągnąć ziściło się :D

I jak ktos napisał - internet to broń o ogromnej sile, trzeba się tylko zastanowić czy wypisujęc przeróżne rzeczy-nie strzelamy sobie samobója, jak uczynił to pan Pieszkalski.

Tak Maju, ale dzieje sie tak dlatego, ze ktos kiedys komu ten Pan zrobil taka sama krzywde nie pojawil sie tutaj i nie mial na tyle odwagi, zeby przestrzec innych. Az do teraz... :roll:

Małgosiu, nie wiem czy to kwestia odwagi czy zwykły ludzki odruch.

Ten dział został założony po to by partactwo nie mało szans się serzyć.

I jak dostaję wiadomości, że ktos odstapił od zlecenia temu panu budowy/przebudowy/remontu swojego domu, to wiem,że postapiłam słusznie zakładając ten wątek.

Ktoś ocalił swoje nerwy,czas,pieniadze i marzenia, czyli to co chciałam osiągnąć ziściło się :D

I jak ktos napisał - internet to broń o ogromnej sile, trzeba się tylko zastanowić czy wypisujęc przeróżne rzeczy-nie strzelamy sobie samobója, jak uczynił to pan Pieszkalski.

Jasne, ale znam takie osoby, ktore za nic w swiecie same nie podadza dokladnych namiarow na swoich partaczy, bo sie zwyczajnie boja zemsty. Sa nawet tacy, ktorzy sie boja odezwac w tym watku. :-?

Maja, wezykiem, wezykiem. :lol: :lol: :lol:

Niech sie uczy... Jeszcze mu troche zostalo, bo oferuje:

wszelkie prace remontowo budowlane,wykończenia,budowa od fundamentów po dach

Profil działalności:

Budownictwo mieszkaniowe: budownictwo indywidualne

Drzwi, bramy: bramy

Drzwi, bramy: drzwi

Grzewcze, wentylacja, klimatyzacja: kominki

Grzewcze, wentylacja, klimatyzacja: kominy

Okna i akcesoria okienne: okna, okucia

Okna i akcesoria okienne: parapety

Okna i akcesoria okienne: rolety, żaluzje i inne akcesoria okienne