Nefer 06.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No może dadzą mu gwoździe z szalunków powyciagać .... ...ja się nie dam ..... takiemu młotkowi ... PS. A Ty Nefer nie wyjeżdżaj więcej z takimi propozycjami :) Ale do skakania po piwo się też nie nadaje... nawet butelek nie umie po sobie posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 O Boze!!! Nie mam wiecej nic do powiedzenia.....zamurowalo mnie.....doslownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ale do skakania po piwo się też nie nadaje... nawet butelek nie umie po sobie posprzątać nie dobijaj mnie .... i tak się nieźle "zgiąłem" po Romanowym Młotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ale do skakania po piwo się też nie nadaje... nawet butelek nie umie po sobie posprzątać nie dobijaj mnie .... i tak się nieźle "zgiąłem" po Romanowym Młotem Gwoździku, nie mogłeś sie ugiąć pod Romanowym Młotem, bo ten pan takowego nie posiadał - korzystał z naszych narzędzi i tak się z nimi związał, ze do dnia dzisiejszego przebywaja pod jego "opieką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czytajac ten watek kompletnie czlowiekowi odbiera wiare w innego czlowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czytajac ten watek kompletnie czlowiekowi odbiera wiare w innego czlowieka... a mnie wręcz przeciwnie to ,ze trafiliśmy na pana P - to jedno z większych nieszczęść jakie mogą spotkać inwestora, natomiast odzew ludzi tu na Forum i na PW - podnosi na duchu i przywraca wiare ,że dobrzy i życzliwi ludzie naprawdę istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czytajac ten watek kompletnie czlowiekowi odbiera wiare w innego czlowieka... Ja też uważam, że wprost przeciwnie Moja wiara jest ogromna - jest nadzieja, że nigdy więcej ten facet nikomu krzywdy nie zrobi. NIc nie ukradnie, nikomu nie zniszczy materiałow, nie sięgnie po niezarobione pieniądze. Moja nadzieja jest WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czytajac ten watek kompletnie czlowiekowi odbiera wiare w innego czlowieka... a mnie wręcz przeciwnie to ,ze trafiliśmy na pana P - to jedno z większych nieszczęść jakie mogą spotkać inwestora, natomiast odzew ludzi tu na Forum i na PW - podnosi na duchu i przywraca wiare ,że dobrzy i życzliwi ludzie naprawdę istnieją. Chodzi mi o to, ze podpisujac kontrakt z takim panem, zawierza mu sie ze jest profesjonalista i bedzie - przynajmniej w sredniej jakosci - mogl wywiazac sie z kontraktu. Podpisujac kontrakt z taka osoba jak ten pan Roman - nie_budowniczy...zawierza mu sie nie tylko material, pieniadze i narzedzia, ale takze nasze marzenia....a tu kurcze, taki fachman - o kant doopy rozwalic - tak potrafi zmasakrowac marzenia drugiej osoby...i jak tu wierzyc w takiego czkowieka, ze nie jest zlodziejem marzen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak Maju, ale dzieje sie tak dlatego, ze ktos kiedys komu ten Pan zrobil taka sama krzywde nie pojawil sie tutaj i nie mial na tyle odwagi, zeby przestrzec innych. Az do teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak Maju, ale dzieje sie tak dlatego, ze ktos kiedys komu ten Pan zrobil taka sama krzywde nie pojawil sie tutaj i nie mial na tyle odwagi, zeby przestrzec innych. Az do teraz... Małgosiu, nie wiem czy to kwestia odwagi czy zwykły ludzki odruch. Ten dział został założony po to by partactwo nie mało szans się serzyć. I jak dostaję wiadomości, że ktos odstapił od zlecenia temu panu budowy/przebudowy/remontu swojego domu, to wiem,że postapiłam słusznie zakładając ten wątek. Ktoś ocalił swoje nerwy,czas,pieniadze i marzenia, czyli to co chciałam osiągnąć ziściło się I jak ktos napisał - internet to broń o ogromnej sile, trzeba się tylko zastanowić czy wypisujęc przeróżne rzeczy-nie strzelamy sobie samobója, jak uczynił to pan Pieszkalski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja juz wiem, gdzie pan Roman Pieszalski lekcje fachury pobieral: http://www.youtube.com/watch?v=ZiPVf2XXuxc Sorry, ale nie moglam sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak Maju, ale dzieje sie tak dlatego, ze ktos kiedys komu ten Pan zrobil taka sama krzywde nie pojawil sie tutaj i nie mial na tyle odwagi, zeby przestrzec innych. Az do teraz... Małgosiu, nie wiem czy to kwestia odwagi czy zwykły ludzki odruch. Ten dział został założony po to by partactwo nie mało szans się serzyć. I jak dostaję wiadomości, że ktos odstapił od zlecenia temu panu budowy/przebudowy/remontu swojego domu, to wiem,że postapiłam słusznie zakładając ten wątek. Ktoś ocalił swoje nerwy,czas,pieniadze i marzenia, czyli to co chciałam osiągnąć ziściło się I jak ktos napisał - internet to broń o ogromnej sile, trzeba się tylko zastanowić czy wypisujęc przeróżne rzeczy-nie strzelamy sobie samobója, jak uczynił to pan Pieszkalski. Jasne, ale znam takie osoby, ktore za nic w swiecie same nie podadza dokladnych namiarow na swoich partaczy, bo sie zwyczajnie boja zemsty. Sa nawet tacy, ktorzy sie boja odezwac w tym watku. Maja, wezykiem, wezykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 słów mi brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak sie pusto bez Pana Euro-Lexa zrobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak sie pusto bez Pana Euro-Lexa zrobilo... Tez mi go z lekka brakuje, ale cóż ... miejmy nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak sie pusto bez Pana Euro-Lexa zrobilo... Tez mi go z lekka brakuje, ale cóż ... miejmy nadzieję... Ze ciag dalszy nastapi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja mam nadzieję, że pan Euro-Lex właśnie studiuje zdjęcia i robi ćwiczenia z trzeba cegłami na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 06.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak sie pusto bez Pana Euro-Lexa zrobilo... Tez mi go z lekka brakuje, ale cóż ... miejmy nadzieję... Ze ciag dalszy nastapi? Zapewne bardzo Cię zawiodę , ale myslę,że ciagu dalszego nie będzie. Fantazja ma jakieś granice, nawet u tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Niech sie uczy... Jeszcze mu troche zostalo, bo oferuje: wszelkie prace remontowo budowlane,wykończenia,budowa od fundamentów po dach Profil działalności: Budownictwo mieszkaniowe: budownictwo indywidualne Drzwi, bramy: bramy Drzwi, bramy: drzwi Grzewcze, wentylacja, klimatyzacja: kominki Grzewcze, wentylacja, klimatyzacja: kominy Okna i akcesoria okienne: okna, okucia Okna i akcesoria okienne: parapety Okna i akcesoria okienne: rolety, żaluzje i inne akcesoria okienne Usługi ogólnobudowlane: adaptacje i remonty Usługi wykończeniowe: dachy, tarasy Usługi wykończeniowe: elewacje Usługi wykończeniowe: wnętrza Usługi wykończeniowe: zabudowy, ogrody zimowe Usługi wykończeniowe: ogrodzenia, mała architektura Mam numerek do Pana jak by co... z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zapewne bardzo Cię zawiodę , ale myslę,że ciagu dalszego nie będzie. Fantazja ma jakieś granice, nawet u tego pana. Patrząc na Twój dom myślę, że fantazja tego pana nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts