markoto 05.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wspolczuje takiej "ekipy". Bezczelnosc ludzka nie ma granic, wzial kase za taka fuszerke i jeszcze domaga sie kolejnych?? Za takie fuszerki powinien byc zakaz wykonywania zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 05.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wspolczuje takiej "ekipy". Bezczelnosc ludzka nie ma granic, wzial kase za taka fuszerke i jeszcze domaga sie kolejnych?? Za takie fuszerki powinien byc zakaz wykonywania zawodu. nie wiem czy można "budowlańcowi" zakazać wykonywania zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Niestety nie mozna, zwlaszcza komus bez wyksztalcenia budowlanego. Ten pan zajmuje sie tez wysylaniem ludzi do pracy za garnica, widac jakim jest fachowcem na rynku budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 05.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Niestety nie mozna, zwlaszcza komus bez wyksztalcenia budowlanego. Ten pan zajmuje sie tez wysylaniem ludzi do pracy za garnica, widac jakim jest fachowcem na rynku budowlanym. zajmował się, (a przynajmniej tak twierdzi, choc z tego co wiem, ani jedna osoba nie wyjechała przy jego udziale) na tym polu jest już spalony, przez swoich klientów został zamieszczony na wielu forach (zajmujących się tematem rekrutacji do pracy za granicą) jako "oszust". Pan również prowadzi kilka sal weselno bankietowych jedno z jego ogłoszeń na portalu slubnym. "Organizacja wesel, komunii, studniówek. Świetne jedzenie, przystępne ceny, 2 sale (małe i duże przyjęcia). Na życzenie klienta zapewniamy zespół lub D-JA, limuzynę, kamerzystę. ZAPRASZAMY SERDECZNIE ! PROMOCJE CENOWE !" Wierzę,że wesela nikomu nie spieprzy, choć to pewnie płonne nadzieje Mam także nadzieję,że dzięki tej dyskusji zostanie spalony na rynku budowlanym. I uwierzcie to nie zemsta - sa inne sposoby na wyegzekwowanie swoich praw, ten wątek jest po to by nikt przez tego pana juz nigdy nie został oszukany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ma system, jak tu nie wyjdzie to tam sprobujemy, masakra, wspolczuje bardzo SB bo sporo walki przed Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 05.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ma system, jak tu nie wyjdzie to tam sprobujemy, masakra, wspolczuje bardzo SB bo sporo walki przed Toba teraz już wiem,ze to nie system, to sposób na łatwe pieniadze, to desperacja czlowieka, który czego się nie chwyci to spieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hmmmm... Czy firma od wesel ma nazwe na N? Aaaa, nie... Tez Euro-Lex. Firma orkiestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ciekawe czy to ta sama cudowna ekipa co u Suzis ?Chociaż nie - tamci chociaż zachlapywali zaprawą, ale dach podobnie ,podobnie ... Miałam nadzieję, że juz nic takiego jak u Suzis nie zobaczę. A jednak.. i bardzo mi przykro Stały Bywalcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 05.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hmmmm... Czy firma od wesel ma nazwe na N? Chyba nie, z tego co wiem to wszystko pod szyldem Euro-lex i na panią Joanne Pieszkalską (ma to we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej). A pan Pieszkalski chwalił się jakiego genialnego sylewstra zorganizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hmmmm... Czy firma od wesel ma nazwe na N? Chyba nie, z tego co wiem to wszystko pod szyldem Euro-lex i na panią Joanne Pieszkalską (ma to we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej). A pan Pieszkalski chwalił się jakiego genialnego sylewstra zorganizował. To dobrze, bo moze na nastepnego go juz nie bedzie stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały bywalec 05.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ciekawe czy to ta sama cudowna ekipa co u Suzis ? Chociaż nie - tamci chociaż zachlapywali zaprawą, ale dach podobnie ,podobnie ... Miałam nadzieję, że juz nic takiego jak u Suzis nie zobaczę. A jednak.. i bardzo mi przykro Stały Bywalcu. u nas na całe szczęście do dachu nie doszli - przerosło panów. A u Suzis - to tak jakby pan P palce maczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ciekawe czy to ta sama cudowna ekipa co u Suzis ? Chociaż nie - tamci chociaż zachlapywali zaprawą, ale dach podobnie ,podobnie ... Miałam nadzieję, że juz nic takiego jak u Suzis nie zobaczę. A jednak.. i bardzo mi przykro Stały Bywalcu. u nas na całe szczęście do dachu nie doszli - przerosło panów. A u Suzis - to tak jakby pan P palce maczał Styl jakby ten sam, tylko okolica nie ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Styl jakby ten sam, tylko okolica nie ta... A to problem wsadzić tyłek w samochód ? Tu nie Ameryka - wszędzie blisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Styl jakby ten sam, tylko okolica nie ta... A to problem wsadzić tyłek w samochód ? Tu nie Ameryka - wszędzie blisko.. Moze trzeba wystapic o jakis zaszczytny tytul u Redakcji dla Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja myślę, że sąd to poda w prawomyślnym wyroku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie martw się, droga inwestorko, jesteś na wygranej pozycji w całej sprawie. Oglądając zdjęcia z murowania i cały ten syf wokoło myslałam, że masz fotki z mojej budowy, bo i pakamera w podobnym kolorze , ale nieeee - widzę, że nie tylko ja miałam szczęście do takich wspaniałych fachowców, choć firma inna, nie ta co u mnie U nas sprawa rok temu wyglądała podobnie i rzeczoznawca stwierdził, że chyba prosto z wykopków wzięliśmy ekipę do tego murowania Otrzymaliśmy odszkodowanie i małymi krokami naprawialiśmy błędy popełnione przez pseudobudowlańców, ale do dzisiaj na samą myśl o tym krew mi się gotuje. Nie odpuszczaj i nie przejmuj się zastraszaniem, bo partaczy należy ujawniać i nie dopuścić, aby dalej działali w opisany powyżej sposób Są odpowiednie służby, które rozwieją wszelkie wątpliwości kto zawinił, więc jeśli masz wszystko udokumentowane, jak piszesz, to śpij spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 rany boskie!to co widziałam na zdjęciach podniosło mi włosy na głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 rany boskie! to co widziałam na zdjęciach podniosło mi włosy na głowie....hehe, tak to ja sama bym mogła murować ściany Szczyt profesjonalizmu..... tfuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurolex 06.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 OJ NIEŁADNIE TAK KŁAMAĆ PAN MUCHA WIDZĘ SIĘ BARDZO ZDENERWOWAŁ NO ALE ŻEBY TAK KŁAMAĆ.UWAGA PROSZĘ PRZECZYTAĆ UWAŻNIE 1PAN MUCHA PRZEDSTAWIA BAŁAGAN NA BUDOWIE JAKO NASZE DZIEŁO WIĘC INFORMUJĘ ŻE PAN MUCHA PRZY PODPISANIU UMOWY STWIERDZIŁ ŻE CAŁY GRUZ ORAZ WSZYSTKO CO POZOSTANIE PO ROZBIÓRCE BĘDĄ USUWAĆ JEGO LUDZIE BO TANIEJ GOTO WYJDZIE I DLATEGO NIE LICZYLIŚMY TEGO PRZY WYCENIE PRAC.OPRÓCZ 2 PIERWSZYCH DNI GDZI BYŁY 3 OSOBY SPRZĄTAŁ 1 CZŁOWIEK KTÓRY PRZYCHODZIŁ CO JAKIŚ CZAS PO PRACY NA 3-4 GODZINY I W ZASADZIE PRZEKŁADAŁ WSZYSTKO Z MIEJSCA NA MIEJSCE NA CO SAM SIĘ SKARŻYŁ.ŻEBY ODDAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ TO ON NAPRAWDĘ SIĘ STARAŁ ALE I TAK NIE BYŁTEGO W STANIE ZROBIĆ .PAN MUCHA NATOMIAST ZA MOIMI PLECAMI ZAPŁACIŁ RAZ MOIM LUDZIOM ZA POSPRZĄTANIE PO 50 ZŁ ALE PÓŻNIEJ MIAŁ PRETENSJE ŻE ON IM ZAPŁACIŁ A JA MU TEGO NIE ODJĄŁEM PRZY ROZLICZENIU.2 ODNOŚNIE MUROWANIAPAN MUCHA POKAZUJE WYMUROWANE ŚCIANY ALE NIE DODAJE ŻE MAATERIAŁPRZEZ NIEGO ZAKUPIONY PRZRYJECHAŁUSZKODZONY *GAZOBETON SIĘ ROZPADAŁ W RĘKACH* I .JEDNAK PAN MUCHA PRZYJECHAŁ PO MOJEJ INTERWENCJI RAZEM Z PRZEDSTAWICIELEM HURTOWNI.ZABRALI CZĘŚĆ MATERIAŁU ARESZTĘ PAN MUCHA KAZAŁ TWIERDZĄC *ŻE TYNK I TAK PRZYKRYJE* CDN..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ściana kolankowa http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SY8H8wqyMuI/AAAAAAAAA_A/VuULYsyiCx8/s640/DSCN3593.JPG Chcialam zauwazyc ze budujac nawet z uszkodzonych elementow, szpary miedzy pustakami nalezy czyms wypelnic, poza tym poziomu to te pustaki raczej nie trzymaja, czy tak sie buduje??? Jakos ludze maja na budowie uszkodzone pustaki i u nikogo sciana nie wiyglada w ten sposob. Jest takie przyslowie zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy-paduje do Pana jak ulal W Pana interesie bylo odmowic budowania z uszkodzonych elementow a jesli juz sie pan podjal nalezalo to zrobic porzadnie. Jak Pan wyjasni wieniec bez odpowiedniej otuliny betonu?? Ze stal byla zla i peczniala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts