Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety nie mozna, zwlaszcza komus bez wyksztalcenia budowlanego.

Ten pan zajmuje sie tez wysylaniem ludzi do pracy za garnica, widac jakim jest fachowcem na rynku budowlanym.

zajmował się, (a przynajmniej tak twierdzi, choc z tego co wiem, ani jedna osoba nie wyjechała przy jego udziale) na tym polu jest już spalony, przez swoich klientów został zamieszczony na wielu forach (zajmujących się tematem rekrutacji do pracy za granicą) jako "oszust".

Pan również prowadzi kilka sal weselno bankietowych jedno z jego ogłoszeń na portalu slubnym.

"Organizacja wesel, komunii, studniówek.

Świetne jedzenie, przystępne ceny, 2 sale (małe i duże przyjęcia).

Na życzenie klienta zapewniamy zespół lub D-JA, limuzynę, kamerzystę.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE !

PROMOCJE CENOWE !"

Wierzę,że wesela nikomu nie spieprzy, choć to pewnie płonne nadzieje :-?

Mam także nadzieję,że dzięki tej dyskusji zostanie spalony na rynku budowlanym.

I uwierzcie to nie zemsta - sa inne sposoby na wyegzekwowanie swoich praw,

ten wątek jest po to by nikt przez tego pana juz nigdy nie został oszukany.

Ciekawe czy to ta sama cudowna ekipa co u Suzis ?

Chociaż nie - tamci chociaż zachlapywali zaprawą, ale dach podobnie ,podobnie ...

Miałam nadzieję, że juz nic takiego jak u Suzis nie zobaczę. A jednak.. i bardzo mi przykro Stały Bywalcu.

Hmmmm... Czy firma od wesel ma nazwe na N? :roll:

Chyba nie, z tego co wiem to wszystko pod szyldem Euro-lex i na panią Joanne Pieszkalską (ma to we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej).

A pan Pieszkalski chwalił się jakiego genialnego sylewstra zorganizował.

To dobrze, bo moze na nastepnego go juz nie bedzie stac... :roll:

Chociaż nie - tamci chociaż zachlapywali zaprawą, ale dach podobnie ,podobnie ...

Miałam nadzieję, że juz nic takiego jak u Suzis nie zobaczę. A jednak.. i bardzo mi przykro Stały Bywalcu.

u nas na całe szczęście do dachu nie doszli - przerosło panów.

A u Suzis - to tak jakby pan P palce maczał :roll:

u nas na całe szczęście do dachu nie doszli - przerosło panów.

A u Suzis - to tak jakby pan P palce maczał :roll:

Styl jakby ten sam, tylko okolica nie ta... :roll:

Nie martw się, droga inwestorko, jesteś na wygranej pozycji w całej sprawie.

Oglądając zdjęcia z murowania i cały ten syf wokoło myslałam, że masz fotki z mojej budowy, bo i pakamera w podobnym kolorze :lol: :lol: :lol: :lol: , ale nieeee - widzę, że nie tylko ja miałam szczęście do takich wspaniałych fachowców, choć firma inna, nie ta co u mnie :roll: :evil: U nas sprawa rok temu wyglądała podobnie i rzeczoznawca stwierdził, że chyba prosto z wykopków wzięliśmy ekipę do tego murowania :roll: Otrzymaliśmy odszkodowanie i małymi krokami naprawialiśmy błędy popełnione przez pseudobudowlańców, ale do dzisiaj na samą myśl o tym krew mi się gotuje. Nie odpuszczaj i nie przejmuj się zastraszaniem, bo partaczy należy ujawniać i nie dopuścić, aby dalej działali w opisany powyżej sposób :wink: Są odpowiednie służby, które rozwieją wszelkie wątpliwości kto zawinił, więc jeśli masz wszystko udokumentowane, jak piszesz, to śpij spokojnie :wink:

OJ NIEŁADNIE TAK KŁAMAĆ

PAN MUCHA WIDZĘ SIĘ BARDZO ZDENERWOWAŁ NO ALE ŻEBY TAK KŁAMAĆ.

UWAGA PROSZĘ PRZECZYTAĆ UWAŻNIE

1PAN MUCHA PRZEDSTAWIA BAŁAGAN NA BUDOWIE JAKO NASZE DZIEŁO WIĘC INFORMUJĘ ŻE PAN MUCHA PRZY PODPISANIU UMOWY STWIERDZIŁ ŻE CAŁY GRUZ ORAZ WSZYSTKO CO POZOSTANIE PO ROZBIÓRCE BĘDĄ USUWAĆ JEGO LUDZIE BO TANIEJ GOTO WYJDZIE I DLATEGO NIE LICZYLIŚMY TEGO PRZY WYCENIE PRAC.OPRÓCZ 2 PIERWSZYCH DNI GDZI BYŁY 3 OSOBY SPRZĄTAŁ 1 CZŁOWIEK KTÓRY PRZYCHODZIŁ CO JAKIŚ CZAS PO PRACY NA 3-4 GODZINY I W ZASADZIE PRZEKŁADAŁ WSZYSTKO Z MIEJSCA NA MIEJSCE NA CO SAM SIĘ SKARŻYŁ.ŻEBY ODDAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ TO ON NAPRAWDĘ SIĘ STARAŁ ALE I TAK NIE BYŁTEGO W STANIE ZROBIĆ .PAN MUCHA NATOMIAST ZA MOIMI PLECAMI ZAPŁACIŁ RAZ MOIM LUDZIOM ZA POSPRZĄTANIE PO 50 ZŁ ALE PÓŻNIEJ MIAŁ PRETENSJE ŻE ON IM ZAPŁACIŁ A JA MU TEGO NIE ODJĄŁEM PRZY ROZLICZENIU.

2 ODNOŚNIE MUROWANIA

PAN MUCHA POKAZUJE WYMUROWANE ŚCIANY ALE NIE DODAJE ŻE MAATERIAŁPRZEZ NIEGO ZAKUPIONY PRZRYJECHAŁUSZKODZONY *GAZOBETON SIĘ ROZPADAŁ W RĘKACH* I .JEDNAK PAN MUCHA PRZYJECHAŁ PO MOJEJ INTERWENCJI RAZEM Z PRZEDSTAWICIELEM HURTOWNI.ZABRALI CZĘŚĆ MATERIAŁU ARESZTĘ PAN MUCHA KAZAŁ TWIERDZĄC *ŻE TYNK I TAK PRZYKRYJE* CDN.....

ściana kolankowa

http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SY8H8wqyMuI/AAAAAAAAA_A/VuULYsyiCx8/s640/DSCN3593.JPG

Chcialam zauwazyc ze budujac nawet z uszkodzonych elementow, szpary miedzy pustakami nalezy czyms wypelnic, poza tym poziomu to te pustaki raczej nie trzymaja, czy tak sie buduje???

Jakos ludze maja na budowie uszkodzone pustaki i u nikogo sciana nie wiyglada w ten sposob.

Jest takie przyslowie zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy-paduje do Pana jak ulal :)

W Pana interesie bylo odmowic budowania z uszkodzonych elementow a jesli juz sie pan podjal nalezalo to zrobic porzadnie.

Jak Pan wyjasni wieniec bez odpowiedniej otuliny betonu?? Ze stal byla zla i peczniala???