igorsky 05.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam! Dzisiaj pomalowałem ścianę białą farbą cieszynka z dodatkiem pigmentu Śnieżki 90 czarnego. Proporcje 2l farby do 2 pojemniczków pigmentu. Problem jest w tym iż ściana po wstępnym wyschnięciu brudzi ręce jak się o nią oprzemy. Jest jakiś sposób aby to jakoś związać czy cokolwiek z tym zrobić?? Myślałem nad tym żeby tą scianę zagruntować na tej farbie, w związku z tym, że jest to piwnica to wygląd nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, aczkolwiek im ładniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 07.12.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Gruntować powinno się sciany przed a nie po malowaniu.Szczególnie,że to jest czarny kolor.Być moze farba nie związała sie z kolorantem dostatecznie.Są takie farby ,lakiery rustykalne z magnata przeźroczyste dające wrażenie polakierowania powierzchni ,połysku.Litr takiego lakieru kosztuje ok 30zł i wystarcza na 12m kw. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez ikaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igorsky 07.12.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzieki wielkie Ikaria, będę szukał czegoś takiego w nomi, castoramie, majstrze. Mam nadzieję, że znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 08.12.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Na pewno znjadziesz w kazdym wiekszym sklepie z farbami.To wydaje mi się jedyny rozsadny pomysł na niebrudzenie sobie raczek;) Gdyby jednak nie to daj znać.Podeslę ci puszkę z Sochaczewa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igorsky 09.12.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Preparacik się znalazł, temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts