artmag 22.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dzisiaj dostałam choinkę "Zielono mi", jest przepiękna . Bardzo dziękuję Autorowi/om bo na pewno kosztowała wiele pracy, ale sprawiła mi ogromną przyjemność - jest dopracowana w każdym szczególe, fantazyjna i wniosła "świąteczną atmosferę" do domu. Bardzo dziękuję Redakcji, za organizację aukcji i sprawną przesyłkę. Życzę Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 22.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziś do mnie też dotarła przesyłka, tak jak moje poprzedniczki potwierdzam , przedmioty licytowane w realu są piękniejsze, moja szczególnie choinka"Zielony zawrót głowy " dziękuję.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 23.12.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 I do mnie tez dotarła wczoraj przesyłka. Córa wikinga jest naprawde ładana i przepieknie zdobi mieszkanko swiatecznie.widac ze ktos sie napracowal.Pozdrawiam, dziekuje i Wesolych Swiat zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.12.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wczoraj wieczorem kurier dostarczył wylicytowane kartki. Oni powinni zająć się chyba masową produkcją! Są w pełni profesjonalnie wykonane! Pozdrawiam tą drogą twórców i całą Redakcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.12.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 też miałem kuriera dziś wszystko rewelacyjne! a myślalem ze ozdoby beda na nastepne świeta a tu prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.12.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 tylko Wojtku chyba za mało licytowalismy bo nie mamy "forumowicz wielkim sercem":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts