Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sympatyczna pani kierowniczka :)

Kodak

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy

Nie wiem jak tam z Twoją subtelnością, ale według bohatera pewnego filmu podobno odpowiedni tekst wypowiedziany na przydechu działa niezawodnie.

" Słuchaj no maleńka, nie chciałbyś żebym wytarmosił ci bobra ?"

albo

" Chodź ze mną to tak ci sakwę przetrzepię, że nawet grosik w niej nie zostanie"

Bo ( cyt.) One zawsze głośno mówią, że drażni je prymitywa a po cichu każda marzy, żeby spotkać brutala, który by ją przenicował na drugą stronę

Tyle teoria.

nie ten wątek ale sposób może być dobry , Sierżant pyta kaprala , kapralu jak to jest że kiedykolwiek was widzę na przepustce na mieście to zawsze jesteście kapralu w towarzystwie pięknej kobiety , a czasem nawet kilku , wy kapralu nie grzeszycie przystojnością - szczerbaty , pryszczaty , garbaty , i w ogóle jakis taki że żal patrzeć.....A ja , sami widzicie chłop przystojny , wysoki , dobrze zbudowany ,i nie mogę nigdy wyrwać żadnej laski . Kapral odpowiada - panie sierżancie , sposób na kobiety jest banalnie prosty , podchodzi sie do upatrzonej kobity i sie pyta - przepraszam panią bardzo czy można panią poruchać ??? Sierżant zbaraniał i mówi - kapralu , przecież za taki tekst to można od razu dostać w mordę ?? tak czy nie ?? Tak panie sierżancie , można dostać w mordę ale można też poruchać .

• 5 weeks później...

1. Podejdź i powiedz: "Wiesz, twój ojciec jest złodziejem", a kiedy uniesie brwi z zaskoczenia lub oburzenia, wyjaśnisz: "Skradł wszystkie gwiazdy z nieba i schował je w twoich oczach".

2. Zapytaj: "Nie bolą cię nogi?". Ona: ??? A ty: "Cały dzień chodzilaś po mojej głowie".

3. Powiedz: "Dzwonili do mnie z nieba. Mówili, że uciekł im jeden anioł, ale nie martw się, nie powiem im, gdzie jesteś.".

4. Zapytaj: "Masz może mapę?". "Jaką mapę?" "Jakąkolwiek, zgubilem się w Twoich oczach".

5. Zapytaj: "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?".

itd.

Albo po prostu zrób jej gorącą herbatę i kanapkę.

1. Podejdź i powiedz: "Wiesz, twój ojciec jest złodziejem", a kiedy uniesie brwi z zaskoczenia lub oburzenia, wyjaśnisz: "Skradł wszystkie gwiazdy z nieba i schował je w twoich oczach".

2. Zapytaj: "Nie bolą cię nogi?". Ona: ??? A ty: "Cały dzień chodzilaś po mojej głowie".

3. Powiedz: "Dzwonili do mnie z nieba. Mówili, że uciekł im jeden anioł, ale nie martw się, nie powiem im, gdzie jesteś.".

4. Zapytaj: "Masz może mapę?". "Jaką mapę?" "Jakąkolwiek, zgubilem się w Twoich oczach".

5. Zapytaj: "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?".

itd.

Albo po prostu zrób jej gorącą herbatę i kanapkę.

Margoth... Bogatynia...to wiem...coś więcej ?:rolleyes: