Kodak 06.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Możecie podsunąć mi jakiś fajny pomysł na zwrócenie na siebie uwagi? obok mnie robią drogę i nadzoruje nimi urocza pani, aż żal nie spróbować jej poderwać tylko na razie nie mam pomysłu jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Spytaj o projekt tej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kenijczyk9 06.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ubierz się roboczo i zacznij robić coś pod domem Potem poproś o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.12.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Eeeetam . Albo wiesz sam , albo nici z podrywu ! a gdzie ta droga ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 09.12.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no ja właśnie nie wiem sam i dlatego potrzebuję pomocy, nie każdy eniu jest super podrywaczem :/ ten pomysł z roboczym strojem niezły, może wykorzystam, a jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nie wiem jak tam z Twoją subtelnością, ale według bohatera pewnego filmu podobno odpowiedni tekst wypowiedziany na przydechu działa niezawodnie." Słuchaj no maleńka, nie chciałbyś żebym wytarmosił ci bobra ?"albo " Chodź ze mną to tak ci sakwę przetrzepię, że nawet grosik w niej nie zostanie" Bo ( cyt.) One zawsze głośno mówią, że drażni je prymitywa a po cichu każda marzy, żeby spotkać brutala, który by ją przenicował na drugą stronęTyle teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Z tego samego źródła: choć ja tak Ci żubra wyłotosze że ujrzysz poprzednie wcielenie o kruca... nie pamiętam, czy to Testosteron, czy Lejdis? Edytowane 9 Grudnia 2011 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 nie ten wątek ale sposób może być dobry , Sierżant pyta kaprala , kapralu jak to jest że kiedykolwiek was widzę na przepustce na mieście to zawsze jesteście kapralu w towarzystwie pięknej kobiety , a czasem nawet kilku , wy kapralu nie grzeszycie przystojnością - szczerbaty , pryszczaty , garbaty , i w ogóle jakis taki że żal patrzeć.....A ja , sami widzicie chłop przystojny , wysoki , dobrze zbudowany ,i nie mogę nigdy wyrwać żadnej laski . Kapral odpowiada - panie sierżancie , sposób na kobiety jest banalnie prosty , podchodzi sie do upatrzonej kobity i sie pyta - przepraszam panią bardzo czy można panią poruchać ??? Sierżant zbaraniał i mówi - kapralu , przecież za taki tekst to można od razu dostać w mordę ?? tak czy nie ?? Tak panie sierżancie , można dostać w mordę ale można też poruchać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kenijczyk9 09.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Teksty tekstami, a kolega dalej nie wie jak zagadać. Trochę współczucie Panowie i Panie... Całe życie z Renatą nie jest miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Teksty tekstami, a kolega dalej nie wie jak zagadać. Trochę współczucie Panowie i Panie... Całe życie z Renatą nie jest miłe co na to Renata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 co na to Renata ? "tymi ręcami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maska45 08.01.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A może zaczniesz od uśmiechania się do niej?Jeśli odwzajemni,nie od razu...ale następnego podejdź do niej i po prostu zagadaj-może być nawet temat pogody.Jeśli moja rada Ci nie wystarcza,[ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.01.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A może zaczniesz od uśmiechania się do niej?Jeśli odwzajemni,nie od razu...ale następnego podejdź do niej i po prostu zagadaj-może być nawet temat pogody.Jeśli moja rada Ci nie wystarcza,[ moderowano - reklama ] I mu powie: z czego się durniu śmiejesz? I bedzie miał przesr...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 11.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 1. Podejdź i powiedz: "Wiesz, twój ojciec jest złodziejem", a kiedy uniesie brwi z zaskoczenia lub oburzenia, wyjaśnisz: "Skradł wszystkie gwiazdy z nieba i schował je w twoich oczach". 2. Zapytaj: "Nie bolą cię nogi?". Ona: ??? A ty: "Cały dzień chodzilaś po mojej głowie". 3. Powiedz: "Dzwonili do mnie z nieba. Mówili, że uciekł im jeden anioł, ale nie martw się, nie powiem im, gdzie jesteś.". 4. Zapytaj: "Masz może mapę?". "Jaką mapę?" "Jakąkolwiek, zgubilem się w Twoich oczach". 5. Zapytaj: "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?". itd. Albo po prostu zrób jej gorącą herbatę i kanapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Skoro ta pani jest od budowy dróg, zaczepiła bym o parametry jej ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 1. Podejdź i powiedz: "Wiesz, twój ojciec jest złodziejem", a kiedy uniesie brwi z zaskoczenia lub oburzenia, wyjaśnisz: "Skradł wszystkie gwiazdy z nieba i schował je w twoich oczach". 2. Zapytaj: "Nie bolą cię nogi?". Ona: ??? A ty: "Cały dzień chodzilaś po mojej głowie". 3. Powiedz: "Dzwonili do mnie z nieba. Mówili, że uciekł im jeden anioł, ale nie martw się, nie powiem im, gdzie jesteś.". 4. Zapytaj: "Masz może mapę?". "Jaką mapę?" "Jakąkolwiek, zgubilem się w Twoich oczach". 5. Zapytaj: "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?". itd. Albo po prostu zrób jej gorącą herbatę i kanapkę. Margoth... Bogatynia...to wiem...coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tego mi było trzeba....uśmiałam się jak norka kurcze, jak śmieja się norki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 12.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 eniu, 90/60/90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 12.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 90/60/90 A telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a tej drogi już czasem nie ukończyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts