Stendo 22.05.2002 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Chcę wyremontować elewację (ocieplenie, uzupełnienie tynków, malowanie lub tynki strukturalne) w bliźniaku. Sąsiad nie ma zamiaru wyrazić na to zgody, czy w ogóle jest potrzebna jego zgoda i co muszę jeszcze uczynić, aby móc dokonać tego remontu? Czy potrzebny jest projekt elewacji wraz z kolorystyką, itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.05.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Zgloszenie do Nadzoru Budowlanego terminu i zakresu prac. Sasiad nie musi wyrazac zgody, chyba ze zakres prac narusza swobode korzystania z jego nieruchomosci lub powoduje utrudnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 23.05.2002 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Sam ma blizniaka, tak jak pisal Pitbull nie musisz miec zgody sasiada. Z tym zgloszeniem do nadzoru to niebylbym pewny.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.05.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Nie do Nadzoru, tylko do Wydziału Architektury i Budownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.05.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Przepraszam, przejezyczenie, oczywiscie Alanto masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stendo 24.05.2002 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy mogę ocieplić ściany wspólne, ale tylko na swojej części? Powstanie uskok na elewacji. Czy oprócz wizualnych efektów nie powstaną jakieś uboczne skutki takiego kroku i czy w ogóle tak by można było zrobić? Może ktoś to przetrenował na swoim bliżniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts