Ksiegowy 18.03.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Szukam Architekta do nietypowego projektu.Nietypowy bo:- Nie w Polsce- nie mam CAD a tylko stare plany papierowe i zdjecia- nie chce calego projektu a tylko kilka koncepcji / rozwiazan - orginalny dom byl budowany na specjalne zamowienie i drugi taki nie istnieje- ma teraz ok 300m2 (ok 170 +130) i chcemy dodac mu ok 100m2 + zabudowany / czesciowo otwierany basen- jest polozony na stoku (sypialnie sa na dole) i dobudowka mialaby je przeniesc na gore.- wszystkie sciany wewnetrzne mozna przesunac usunac lub co badz.- lazieki i kuchnia tez sa ruchome Moje warunki- doswiadczenie w projektowaniu domkow - bede chcial zobaczyc pare projektow- sprawdzalne rekomendacje- cena do uzgodnienia / platnosc w miare postepu- projekt powinien byc gotowy do konca 2004 zdjecia mozna zobaczyc tutaj:http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/twoj_ksiegowy/album?.dir=/ac94 Ksiegowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 26.03.2004 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 I nie ma chetnych Ale sie nie zalamuje i jako ze mam troche czasu to pewnie kogos znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 31.03.2004 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 dziekuje za wszyskie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmaan 31.03.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 interesujący domkontakt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 01.04.2004 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dziekuje jak znasz dobrego architekta gotowego podjac sie opracowania kilku koncepcji rozbudowy/przebudowy to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmaan 01.04.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 jak w temacie poprzedniego postu "małe biuro...jestem architektemczy dobrymnie mogę obiektywnie ocenic maan architekcikontakt [email protected]zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 02.04.2004 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 jak masz zdjecia, szkice itp i mozesz je wyslac to "ocenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmaan 02.04.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 a gdzie wyslac jesli mozna adres na priv maan architekci [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmaan 06.04.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 obrazki wyslalem, ale swoje ważą, 5 emalii w sumie z załącznikamijesli doszlo to okpozdrawiam ps różne takie zebrane na szybko maan architekci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts