bushido 07.12.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Odwiedzam rodzinkę na święta, to moja pierwsza wizyta w stolicy, a potrzebuję noclegu dla 4 osób, na kilka nocy w okolicach ronda de goulla. Jakiś pensjonat, pokój albo ewentualnie przyzwoity hostel – będziemy tam głównie spali więc bez luksusów ale schludnie i czysto ma być bo będę z dzieciakami . Ważna też jest cena, byle nie za wysoka – chociaż wiem że w centrum ceny nie należą do niskich, więc liczę się z tym. Jeśli ktoś zna takie miejsce, to rekomendację proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 08.12.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja kiedyś przy okazji pobytu w wawie z rodziną wynajmowałem pokoik na nowym świecie. Zapłaciliśmy jakoś 90 zł za dobę więc cenowo bardzo dobrze jak na tą lokalizację. Pokoik skromny ale czysty. Nie pamiętam dokładnego adresu ale mam gdzieś w zakładkach ich stronę www, mogę ci wysłać na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 09.12.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 proszę o te namiary jak najszybciej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wrzuć w google apartamenty Warszawa i masz pełen przekrój. Normalne mieszkania wynajmowane na dni. na przykład : http://www.apartamentywarszawa.com.pl/ok. 220 pln za 4 osobowy znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 12.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 proszę o te namiary jak najszybciej. pozdrawiam Wysłałam na priv ale chyba nie dochodzą wiadomości. Chodziło mi o ten lokal: http://www.warszawapokoje.pl 130 pln za 2 osoby. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts