bozenawisniewska 07.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) WitamZnalazłam to forum i widzę że można tu pisać o swoich problemach budowlanych.Buduję dom w okolicy Piaseczna, jestem na etapie prac wykończeniowych. Zdecydowaliśmy się z mężem na elewację z kamienia naturalnego układanego na dziko. Znalazłam ekipę z okolic Kielc(gdzie mieszkałam) [EDYTOWANO REKLAMĘ] i bardzo podobają mi się prace wykonane przez tą ekipę, które oglądałam na żywo. Pan Piotr(właściciel firmy) podał mi adresy swoich kilku prac. Wszyscy klienci bardzo sobie chwalili pracę firmy stylkam. Zakład kamieniarski skąd będe brała kamień również zna tą firmę i ma bardzo dobre zdanie na jej temat. Wiec myślę że firma jest naprawdę sprawdzona.[EDYTOWANO REKLAMĘ]Mój problem polega na tym że elewacja ma 200m2.Ekipa pana Piotra powiedziała mi cenę 100zł/m2 + nocleg dla czterech osób na okres 3tygodni, co daje dodatkowo 2500zł.Znalazłam ekipę z okolic grójca która powiedziała mi 80zł/m2 i nie potrzebuje załatwienia jej noclegu. Niestety nic mi o tej ekipie nie wiadomo a pan Łukasz (szef) twierdzi że głównie wszystkie prace wykonywali w Angli.Moje pytanie jest następujące. Którą ekipę wybrać tą sprawdzoną czy tą tańszą. Czy doświadczenie w układaniu kamienia jest na tyle ważne?A może warto zaryzykować?Pozdrawiam i proszę o pomoc. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Elfir reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts