AREK_BL 08.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 WitamMam pytanie odnośnie w/w kociołka, czy ktoś takowy posiada?Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za każdą opinię na jego temat.Mam możliwość zakupu takowego w okazyjnej cenie i tak się zastanawiam czy go brać, bo w sumie to miałem już wybrany ten optima komfort czyli m.in. bez tych dodatkowych dysz doprowadzających powietrze do paleniska i bez sterownika, ale cena jest dość kusząca i nie wiem czy warto w sumie niewiele ale dopłacić?Z góry Dziękuję za wszelkie sugestie i porady.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronik 24.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wiem czy już kupiłeś ten kociołek czy nie? ja mam taki kocioł i po małych modyfikacjach jestem z niego bardzo zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TedeuszB 31.10.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Nie wiem czy już kupiłeś ten kociołek czy nie? ja mam taki kocioł i po małych modyfikacjach jestem z niego bardzo zadowolony:) A powiedz jakie zrobiłeś modyfikacje? Bo też mam ten piec i się zastanawiam jak go można ulepszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrix515 09.12.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam też posiadam ten piec 25 kw,możesz sie pochwalić jakie modyfikacje,ulepszenia zastosowałeś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts