nilaf 09.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Uwaga próba, zakładam galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ooo chyba się udało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 To teraz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wygląda na to że tak:) Nie mam pojęcia jak mi się udało założyć galerię, ale pamiętam że nie miałam z tym jakiegoś problemu.Za to co się później namęczyłam z wklejaniem zdjęć i emotek.No totalna blondynka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ok, a jak zrobić tą stopkę na dole (tą po kresce?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 a teraz pora na zdjęcia. Uwaga wizki łazienki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 coś tam wskoczyło, ale nie wiem czy tak ma to wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 idąc za ciosem, wizualizacje łazienka dolna (mała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 zrobiłaś to samo co i ja na początku:skorzystałaś z opcji zarządzaj załącznikami, zamiast zwyczajnie wkleić link do zdjęcia do tekstu wiadomości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 czyli jak te zdjęcia wklejać?. Jeżeli mam zdjęcie w pliku? Ło matko jaka blondynka ze mnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Po kolei: - załóż sobie darmową galerię - jak zwykle polecam picasa.google.com - zdjęcia z galerii wklejasz do tekstu posta: bbbbbbbbbbb adres zdjęcia spod prawego przycisku myszy - jak zrobić sygnaturę - zamiast okrągłych nawiasów dajesz kwadratowe, tu nie mogę, bo nawet opcja "nie zmieniaj adresu na link" mnie nie słucha i zmienia od razu na link... (url=adres galerii)nazwa galerii[/url] W razie innych pytań - pytaj Edytowane 9 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 coś mi z tą sygnaturką nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ooo jest, udało się jednak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.12.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ups, sygnaturę się wpisuje w edycji profilu, nie w każdym poście Zrobię to za Ciebie ... Zaznacz sobie tylko w zaawansowanej edycji postów okienko "Pokaż sygnaturę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ups, sygnaturę się wpisuje w edycji profilu, nie w każdym poście Zrobię to za Ciebie ... Zaznacz sobie tylko w zaawansowanej edycji postów okienko "Pokaż sygnaturę" Baaa rdzo Ci dziękuję z Twoja pomocą przeszłam przez ten skomplikowany proces, uff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 09.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Hej nilaf ! Widzisz jaka z Ciebie pojętna blondynka Przyszłam od MarJel...ja to taki trochę skoczek jestem ...tu wskoczę na chwilę, tam wskoczę...jak chciałam być na bieżąco to życie rodzinne trochę zaniedbałam Na jakim etapie jesteś ??? Domek już stoi czy dopiero zaczynasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj Leia, domek już stoi od roku, teraz ruszamy z wykończeniówką. A propos życia rodzinnego, to u nas trochę się zaniedbało odkąd zaczęliśmy budowę, to jest ogromny pożeracz czasu!!! Marzę o tym żeby usiąść i o niczym nie myśleć, mam nadzieję, że do wiosny uda nam się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.12.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Wczoraj napadłam TM i zobaczcie jakie piękne ozdoby tam mają, cudaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam Wizualizacje fajne no i anioły i renifery świąteczne super zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.12.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witaj Diano, szybko skoczyłam do Twojego wątku i myślę że na Twoim kominku ładnie by wyglądały te wieszaczki reniferki lub aniołki i na haczykch moglabyś zawieszać różne ozdoby świąteczne. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts