nilaf 13.12.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mam taki mały problem, w łazience jasnoszarej (wizualki na samej górze) szafka podumywalkowa będzie nieco wystawała poza umywalkę po ok 10 cm po bokach i 5 cm z przodu. Nie wiem czy dać blat w kolorze np. zbliżonym do szarych płytek czy pozostać przy białym:confused: Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A dlaczego szafka i umywalka są innych rozmiarów?I to takie trochę dziwne te różnice wymiarów, 10 i 5 cm.Miałam tak, i powiem Ci, że bardzo niewygodnie mi było. Jeżeli tak ma już być, to ja bym dała blat w kolorze szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.12.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Taki pomysł mi wpadł do głowy, że będzie to lepiej wyglądało jak szafka będzie wystawała, ale teraz mnie trochE zaniepokoiłaś, że to niewygodne??? Muszę zadzwonić do stolarza bo jak już zaczął to d.pa, a jak nie to może jeszcze zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.12.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tak na marginesie to bardzo Was przepraszam, że tak wparowałam na forum bez żadnego wstępu, kilku słów o sobie, domku itp...tak się zajarałam tym, że w końcu udało mi się ogarnąć zakładanie watku, wstawianie zdjęć (wstawiania zdjęć jeszcze nie opanowała do końca:no:) . Mój cudny domek już stoi, czeka sobie cierpliwie na wykończenia, póki co "fachowcy" jak to zwykle z nimi bywa, nie za bardzo się śpieszą!!! Jeden spóźnił się o tydzień, drugi już nie mógł dłużej czekać, trzeciemu sie inne roboty przesunęły i tak lawinowo obsuwa na całej linii. Już brak mi cierpliwości i sił...ale do rzeczy...w domku zamieszka 3 osobowa rodzinka:0, Wstępne plany przeprowadzkowe - to W I O S N A (marzec/kwiecień) Mam nadzieję że uporamy sie do tego czasu??? Projekt domku to LIBRA z drobnymi udoskonaleniami. Będę bardzo wszystkim wdzięczna za podpowiedzi, komentarze, uwagi, tym bardziej na Was liczę, gdyż wnętrza to tylko moje pomysły, inspiracje, które może nie do końca są trafione. Zapraszam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cierpliwości i sił na pewno starczy Co do szafki. Wiesz, wydaje mi się, że 10 cm to za mało, żeby coś wygodnie trzymać. Chyba, że grzebień A wycierać i czyścić trzeba. Nie wiem, może moja szafka była jakaś trefna, ale zbierająca się woda ją nadwyrężyła. Może gdyby każdy ją wycierał do sucha po użyciu umywalki, to by dłużej posłużyła. Ale ja niewolnicą szafki nie byłam i nie będę Ja w ulgą wywaliłam swoją szafkę i wstawiłam postument. W nowej łazience planuję umywalkę na całą szerokość: o taką plus szafka godmorgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Heloł Nilaf:bye: Wreszcie do Ciebie dotarłam Łazienki bardzo fajnie się zapowiadają Wiadomo już coś z tą szafką do umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.12.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ło matko, guru we własnej osobie do mnie zajrzała, cześć Martusia - fajnie że jesteś. No właśnie, stolarz do poniedziałku jest niedostępny, więc mam nadzieję, że jak wróci to coś z nim będę kombinować. Już sama nie wiem, bardzo mi się podoba jak szafka wystaje poza umywalkę, ale może rzeczywiście w moim przypadku te 10 cm to będzie za mało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nilaf, ja nie mówię, że jest brzydko Tylko rozważ te 10 cm. I zrób tak, żeby się Tobie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.12.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Narendil ,kurcze, no właśnie ciężko się zdecydować ma być ładnie i funkcjonalnie, w przypadku tych 10 cm boków może i będzie ładnie, ale nie wiem czy funkcjonalnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To się jeszcze zastanów, czy na pewno musisz trzymać coś bezpośrednio przy umywalce? Może Twoja rodzina chętnie będzie chować wszystko do szafek/szuflad? I wtedy te 10 cm będzie ładne. A funkcjonalna będzie szuflada pod umywalką. Oj wiem, namotałam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja mam wystającą szafkę i mam 2 umywalki, na tej wystającej części u nas stoi jedynie dozownik do mydła, więc zrób jak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.12.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To się jeszcze zastanów, czy na pewno musisz trzymać coś bezpośrednio przy umywalce? Może Twoja rodzina chętnie będzie chować wszystko do szafek/szuflad? I wtedy te 10 cm będzie ładne. A funkcjonalna będzie szuflada pod umywalką. Oj wiem, namotałam Ci Narendil, wiesz jak to u mnie jest (i pewnie w większości domów) moi dwaj panowie (mąż i synal) to kładą wszystko tam gdzie im popadnie i gdzie im wygodniej. Tylko ja chodzę za wszystkimi u przestawiam, chowam i tylko się wiecznie nagadam, a to i tak żadnego efektu nie przynosi:cry:. Więc może rzeczywiście jak nie będą mieli miejsca obok umywalki to będą zmuszeni chować swoje przybory do środka. O i to jest chyba największy plus, czyli zdecydowałam robię bez bocznych boków:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi644/b7ac40a5002d0ec94ef34539/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.12.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zobaczcie jaki piekny fotel znalazłam do dziecinnego pokoju:))) http://allegro.pl/drewniany-fotel-bujany-bialy-nowy-bujak-i1997641960.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img51.imageshack.us/img51/9633/kamisduza2.jpg Uploaded with ImageShack.usZdrowych i spokojnych ŚwiątMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 nilaf, A fotel też widziałam. Pomysł ciekawy Wydaje mi się trochę zbyt ozdobny. Ale nie u mnie by miał stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.02.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 przeprowadzka planowana na 1 kwietnia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 przeprowadzka planowana na 1 kwietnia!!!!! O! dopiero zauważyłam:bash: super! A nowe foty kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A nowe foty kiedy? Właśnie, kiedy? U MarJelki pisałaś, że jest kuchnia, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.03.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Fotki będą już niedługo obiecuję, ogarnę tylko bałagan i hurtem obfocę wszystko po kolei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts