Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje budowanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 years później...
  • 2 weeks później...
A tak w ogóle pierwsza moja inspiracja i w ogóle pierwszy kontakt z muratorem to była galeria Reni i jej piekne wiszące lampy w kuchni i nad stołem w salonie - srebrne kule - moja pierwsza miłość:yes: Zakupione jeszcze na długo, długo przed rozpoczeciem budowy, dzieki Renia:hug::hug::hug::hug:

jejku piękna z Ciebie kobieta :yes::yes:, to tak na wstępie żeby się przymilić :oops:. Patrz tak prosiły się wszystkie o zdjęcia, a jak są to ich nie ma hihihi. Zlecą się wszystkie, ale ja napiszę to pierwsza super. Po prosu super i nie piszę tego po to żebyś mi zdradziła nazwę lamp nad stołem :rotfl: Chociaż będę Ci strasznie wdzięczna. Uwielbiam takie kształty. Obiecuję że nad stołem nie powieszę bo tam mam już inną.

jejku piękna z Ciebie kobieta :yes::yes:, to tak na wstępie żeby się przymilić :oops:. Patrz tak prosiły się wszystkie o zdjęcia, a jak są to ich nie ma hihihi. Zlecą się wszystkie, ale ja napiszę to pierwsza super. Po prosu super i nie piszę tego po to żebyś mi zdradziła nazwę lamp nad stołem :rotfl: Chociaż będę Ci strasznie wdzięczna. Uwielbiam takie kształty. Obiecuję że nad stołem nie powieszę bo tam mam już inną.

Hejka, Gosiu kurcze za cholerę nie pamietam nazwy tej lampy, tak dawno była kupowana, ze hoho. Pamiętam jedynie, że strasznie podobała mi sie ta:

Suspension-FLOS-SKYGARDEN-2-Suspension-L-Blanc-9619-36.jpg

ale jej cena to koszmar:no:, więc zaczęłam grzebać w necie i przypadkiem wpadłam na te lampy. Gdzieś mam skitrane f-VAT ale musiałabym pogrzebać.

Przymierzam się małymi kroczkami do remontu sypialni :).Marzy mi się białe tapicerowane łóżko tylko sen z powiek spędza utrzymanie go w czystości :).

U Ciebie spodobała mi się tapeta za łóżkiem ,może pamiętasz gdzie kupowałaś ??:).

Widzę ,że piszę chaotycznie, ale ja nie polonistka a i myśli mam 1000 na minutę :lol2::lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez mirkamis

Przymierzam się małymi kroczkami do remontu sypialni :).Marzy mi się białe tapicerowane łóżko tylko sen z powiek spędza utrzymanie go w czystości :).

U Ciebie spodobała mi się tapeta za łóżkiem ,może pamiętasz gdzie kupowałaś ??:).

Widzę ,że piszę chaotycznie, ale ja nie polonistka a i myśli mam 1000 na minutę :lol2::lol2::lol2::lol2:

Spoko, najważniejsze że wiem o co Ci chodzi:D. Utrzymanie w czystości zagłówka białego to bajka, nic sie z nim nie dzieje, ani nie żółknie, ani nie pęka. U mnie po dwóch latach wygląda jak nowy. Od czasu do czasu przecieram mikrofibra zmoczoną tylko w wodzie - i tyle:yes: A tapeta kupiona w LeroyM-ale to już chyba z 2,5roku temu-więc nie wiem jak z dostępnościa teraz???

Dotarlam i ja :D

Piekne wnetrza :yes: i piekna Ty :lol: milo mi poznac:rolleyes:

Faktycznie szukanie kabelka troszke trwalo...ale za takei dlugie czekanie dobrze nas tutaj nagrodzilas :lol2:

Ta biala lampa wyzej nad moim postem... tez na nia choruje... nie znam jeszcze ceny.. moze i dobrze? ;)