Venus_m 17.04.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 helloł czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.04.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Właśnie wczoraj zrobiłam fotki telefonem, teraz tylko muszę odkopać kabelek i przerzucić do kompa. Wieczorem będą)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Właśnie wczoraj zrobiłam fotki telefonem, teraz tylko muszę odkopać kabelek i przerzucić do kompa. Wieczorem będą)) długie te poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 długie te poszukiwania No muszę w końcu sie wziąć i załadować te zdjęcia. Jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Uwaga, nadejszła wiekopomna chwila, nilaf dodaje zdjęcia, tadammmm, wygodnie się rozsiądzcie. Zaczynamy pokaz. Wiatrołap, wejście holl salon Edytowane 27 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 i to by było wszystko na dzisiaj, net tak zamula, ze dalsze dodawanie zdjęć grozi rozstrojem nerwowym:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 o jeszcze jedno sie udało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Hejka!!! Ładnie się witam u Ciebie Cieszę się ,że kabelek znalazłaś Pięknie masz ,najbardziej podoba mi się zdjęcie z ławeczką . Kurcze Wy te wiatrołapy takie duże macie ,ja mam klitką 1/1 Edytowane 26 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witaj Mirkamis, , znalazłam, znalazłam uff, tak głeboko był schowany;) Wiesz co, ten wiatrołap wcale nie jest taki duzy, może takie wrażenie zdjęcie oddaje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 uff, teraz poszło szybko, zdjecia sie zaladowały bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A tak w ogóle pierwsza moja inspiracja i w ogóle pierwszy kontakt z muratorem to była galeria Reni i jej piekne wiszące lampy w kuchni i nad stołem w salonie - srebrne kule - moja pierwsza miłość Zakupione jeszcze na długo, długo przed rozpoczeciem budowy, dzieki Renia:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 26.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 jejku piękna z Ciebie kobieta :yes:, to tak na wstępie żeby się przymilić . Patrz tak prosiły się wszystkie o zdjęcia, a jak są to ich nie ma hihihi. Zlecą się wszystkie, ale ja napiszę to pierwsza super. Po prosu super i nie piszę tego po to żebyś mi zdradziła nazwę lamp nad stołem Chociaż będę Ci strasznie wdzięczna. Uwielbiam takie kształty. Obiecuję że nad stołem nie powieszę bo tam mam już inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hejka!!! Jesteś śliczną kobietką . Wnętrza masz piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 jejku piękna z Ciebie kobieta :yes:, to tak na wstępie żeby się przymilić . Patrz tak prosiły się wszystkie o zdjęcia, a jak są to ich nie ma hihihi. Zlecą się wszystkie, ale ja napiszę to pierwsza super. Po prosu super i nie piszę tego po to żebyś mi zdradziła nazwę lamp nad stołem Chociaż będę Ci strasznie wdzięczna. Uwielbiam takie kształty. Obiecuję że nad stołem nie powieszę bo tam mam już inną. Hejka, Gosiu kurcze za cholerę nie pamietam nazwy tej lampy, tak dawno była kupowana, ze hoho. Pamiętam jedynie, że strasznie podobała mi sie ta: ale jej cena to koszmar:no:, więc zaczęłam grzebać w necie i przypadkiem wpadłam na te lampy. Gdzieś mam skitrane f-VAT ale musiałabym pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hejka!!! Jesteś śliczną kobietką . Wnętrza masz piękne . Helloł Mirka, dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Przymierzam się małymi kroczkami do remontu sypialni .Marzy mi się białe tapicerowane łóżko tylko sen z powiek spędza utrzymanie go w czystości . U Ciebie spodobała mi się tapeta za łóżkiem ,może pamiętasz gdzie kupowałaś ??. Widzę ,że piszę chaotycznie, ale ja nie polonistka a i myśli mam 1000 na minutę :lol2::lol2: Edytowane 27 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Przymierzam się małymi kroczkami do remontu sypialni .Marzy mi się białe tapicerowane łóżko tylko sen z powiek spędza utrzymanie go w czystości . U Ciebie spodobała mi się tapeta za łóżkiem ,może pamiętasz gdzie kupowałaś ??. Widzę ,że piszę chaotycznie, ale ja nie polonistka a i myśli mam 1000 na minutę :lol2::lol2: Spoko, najważniejsze że wiem o co Ci chodzi:D. Utrzymanie w czystości zagłówka białego to bajka, nic sie z nim nie dzieje, ani nie żółknie, ani nie pęka. U mnie po dwóch latach wygląda jak nowy. Od czasu do czasu przecieram mikrofibra zmoczoną tylko w wodzie - i tyle:yes: A tapeta kupiona w LeroyM-ale to już chyba z 2,5roku temu-więc nie wiem jak z dostępnościa teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 To chyba już jej nie ma bo w oczy mi nie wpadła . Ale łóżko masz ze skóry naturalnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dotarlam i ja Piekne wnetrza i piekna Ty milo mi poznac:rolleyes: Faktycznie szukanie kabelka troszke trwalo...ale za takei dlugie czekanie dobrze nas tutaj nagrodzilas Ta biala lampa wyzej nad moim postem... tez na nia choruje... nie znam jeszcze ceny.. moze i dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts