nilaf 27.06.2014 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hi Meli, cieszę się, że jesteś i że się podoba. Ta biała lampunia to SKYGARDEN cena inspirowanej to ok 1,5 tyś. a oryginał to i nawet 10 tys:o Powariowali z tymi cenami:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 To chyba już jej nie ma bo w oczy mi nie wpadła . Ale łóżko masz ze skóry naturalnej ?? Nie imitacja, ale w dotyku i wyglądzie bardzo przypomina naturalną, miałam trochę obawy, ale gościu namówił mnie na nią twierdząc, że naturalna to lubi pękać, a z tą nic nie będzie się działo. I póki co ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 To ja cos czuje ze bede sie chyba dluzej wykanczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No żebyś wiedziała, wykończeniówka to droga przez mękę, z ilu to rzeczy człowiek musiał zrezygnować,a wiesz jak to jest jak Ci się już coś spodoba, zamarzy, a tu sruu taka cena:bash: i cały czar pryska. Dobrze jeszcze jak znajdziesz jakiś zamienni, coś podobnego, a jak nie to wszystko planujesz od nowa. I tak na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 to u mnie beda kabelki z zarowkami przez jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Jak nie naturalna to mnie pocieszyłaś ,a kupowałaś w sklepie czy przez neta??Może masz jakieś namiary . Ja wprowadziłam się do domu bez lamp , zze starymi meblami .Teraz powolutku zmieniamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Jak nie naturalna to mnie pocieszyłaś ,a kupowałaś w sklepie czy przez neta??Może masz jakieś namiary . Ja wprowadziłam się do domu bez lamp , zze starymi meblami .Teraz powolutku zmieniamy . Ja kupiłam przez neta, jak wpiszesz łóżka tapicerowane białe" to wyskoczy Ci tego w cholere, bo ja już nie pamiętam tej strony, z której brałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dzięki ,tez tak szukam ale trochę się bałam ,że na żywo nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) wiesz co, to łóżko to był ostatni zakup do domu i wiadomo jak to jest na końcu, kasy juz brak, a że wydatek nie był duży, bo zapłaciłam za nie ok 1500 zł z przesyłką to sobie myślę, trudno, najwyżej, co będzie to będzie i okazało się, że jest bardzo solidne i ładnie wykończone, naprawde nie miałam żadnych zastrzeżeń Edytowane 27 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 czli nie skrzypi i nie buja sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Meliska :lol2:. Na all dużo takich właśnie w cenie 1500 z przesyłką ale trochę z m pękaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.06.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Piekna kolorystyka Posprzątałam więc nieco - scaliłam posty ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Piekna kolorystyka Posprzątałam więc nieco - scaliłam posty ze zdjęciami ooo dziękuję bardzo, jak miło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 czli nie skrzypi i nie buja sie?? nic a nic, a testy były:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.06.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No żebyś wiedziała, wykończeniówka to droga przez mękę, z ilu to rzeczy człowiek musiał zrezygnować,a wiesz jak to jest jak Ci się już coś spodoba, zamarzy, a tu sruu taka cena:bash: i cały czar pryska. Dobrze jeszcze jak znajdziesz jakiś zamienni, coś podobnego, a jak nie to wszystko planujesz od nowa. I tak na każdym kroku. ani mi nie przypominaj.... zdjęcia super...można się kompleksów nabawić oglądając co poniektóre galerie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ani mi nie przypominaj.... zdjęcia super...można się kompleksów nabawić oglądając co poniektóre galerie.... tymczasowy, a co, Ty na wykończeniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 wykończeniówka to stare dzieje, ale cały czas się coś tak naprawdę wykańcza...za niedługo trzeba będzie remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tak to jest, wokół domu i w domu wiecznie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dom to taka studnia bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts