Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje budowanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To chyba już jej nie ma bo w oczy mi nie wpadła :).

Ale łóżko masz ze skóry naturalnej ??

Nie imitacja, ale w dotyku i wyglądzie bardzo przypomina naturalną, miałam trochę obawy, ale gościu namówił mnie na nią twierdząc, że naturalna to lubi pękać, a z tą nic nie będzie się działo. I póki co ma rację:yes:

No żebyś wiedziała, wykończeniówka to droga przez mękę, z ilu to rzeczy człowiek musiał zrezygnować,a wiesz jak to jest jak Ci się już coś spodoba, zamarzy, a tu sruu taka cena:bash: i cały czar pryska. Dobrze jeszcze jak znajdziesz jakiś zamienni, coś podobnego, a jak nie to wszystko planujesz od nowa. I tak na każdym kroku.:confused:

Jak nie naturalna to mnie pocieszyłaś :),a kupowałaś w sklepie czy przez neta??Może masz jakieś namiary :).

Ja wprowadziłam się do domu bez lamp , zze starymi meblami .Teraz powolutku zmieniamy :).

Ja kupiłam przez neta, jak wpiszesz łóżka tapicerowane białe" to wyskoczy Ci tego w cholere, bo ja już nie pamiętam tej strony, z której brałam

wiesz co, to łóżko to był ostatni zakup do domu i wiadomo jak to jest na końcu, kasy juz brak, a że wydatek nie był duży, bo zapłaciłam za nie ok 1500 zł z przesyłką to sobie myślę, trudno, najwyżej, co będzie to będzie

i okazało się, że jest bardzo solidne i ładnie wykończone, naprawde nie miałam żadnych zastrzeżeń

Edytowane przez joliska

Gość tymczasowy19
No żebyś wiedziała, wykończeniówka to droga przez mękę, z ilu to rzeczy człowiek musiał zrezygnować,a wiesz jak to jest jak Ci się już coś spodoba, zamarzy, a tu sruu taka cena:bash: i cały czar pryska. Dobrze jeszcze jak znajdziesz jakiś zamienni, coś podobnego, a jak nie to wszystko planujesz od nowa. I tak na każdym kroku.:confused:

ani mi nie przypominaj....

zdjęcia super...można się kompleksów nabawić oglądając co poniektóre galerie....:rolleyes: