Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje budowanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość tymczasowy19
Skarbonka, ale ja już od pewnego czasu odpuściłam, juz tak nie szaleje. Doszłam do wniosku no ileż można. Wiadomo jakieś konieczne rzeczy czy naprawy, to tak, ale na pierdoły do domu już nie.

ja się tylko cieszę, ze udało mi się zrobić wszystko to co zaplanowałem jeśli chodzi o instalacje (chociaż z dzisiejszej perspektywy, to poszedłbym jeszcze dalej) - a co do wykończenia to już mniej jestem zadowolony, no ale coś za coś...

Gość tymczasowy19

Miałem takie myśli, naprawdę - żeby sprzedać i budować jeszcze raz. Ale takiej działki z takim otoczeniem i okolicą to raczej nie znajdę. Nie ma szans.

I to co wiem że jest źle zrobione - lub nie do końca dobrze - nie sprawia żebym był jakoś nieszczęśliwy z tego powodu. To taki mój perfekcjonizm każe mi wynajdywać rzeczy które mogłyby być zrobione lepiej, inaczej - ale podejrzewam, że wiele ludzi tak ma.

Ja sporo czasu przed budową poświęciłem na naukę i nie było tak źle z tymi błędami - ale trochę wiedzy/czasu brakło, żeby ten dom można było nazwać trzecim....no ale drugim na pewno można go nazwać mimo że jest pierwszy :D

Zgadzam się, u mnnie podobnie, mi w sumie te błędy też nie spędzają snu z powiek, ani jakoś zbytnio mi nie przeszkadzają, mój m natomiast to perfekcjonista (z racji zawodu chyba) i na każdym kroku marudzi, a to nie tak, a to źle, a to przerobię, a to wyburze, tu dosztukuję i tak cały czas

Piękna właścicielko pięknego domu - gratulacje, wnętrza bardzo spójne i konsekwentne, w moich ukochanych kolorach!!!

nie tylko twoich :p

moich tez :lol2:

Co do kolejnego domu w celu unikniecia bledow... oo tak, to ja bym byla juz na 3cim :D

pomysl niedawno sie pojawil zeby nasz sprzedac a kupic dzialke i stawiac nowy... ale jak Tymczasowy pisze.. gdzie znajde taka druga dzialke...

mi sie nasza podoba..szczegolnie miejsce..

moze i by znalazl ale za jakie $$