nilaf 27.06.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Skarbonka, ale ja już od pewnego czasu odpuściłam, juz tak nie szaleje. Doszłam do wniosku no ileż można. Wiadomo jakieś konieczne rzeczy czy naprawy, to tak, ale na pierdoły do domu już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 My jeszcze nie na tym etapie:). Jak zaczęłam budować to w głowie miałam jak ma mój dom wyglądać i do urządzenia go jeszcze dużo brakuje.Później odpuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nilaf bardzo mi się u Ciebie podoba - konsekwencja w urządzaniu, wszystko współgra. W pokoju gościnno-prasowalnia co to za biała zasłona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.06.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 aaa i PPD też idealna:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 aaa i PPD też idealna:p:lol2: tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 tak jak my nie inaczej. A zasłony białe to IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 PPD to nam do pięt nie dorasta:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Skarbonka, ale ja już od pewnego czasu odpuściłam, juz tak nie szaleje. Doszłam do wniosku no ileż można. Wiadomo jakieś konieczne rzeczy czy naprawy, to tak, ale na pierdoły do domu już nie. ja się tylko cieszę, ze udało mi się zrobić wszystko to co zaplanowałem jeśli chodzi o instalacje (chociaż z dzisiejszej perspektywy, to poszedłbym jeszcze dalej) - a co do wykończenia to już mniej jestem zadowolony, no ale coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tymczasowy..masz na mysli -pompa? u mnie maja zaczynac albo od 7lipca albo od 14.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.06.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tymczasowy..masz na mysli -pompa? u mnie maja zaczynac albo od 7lipca albo od 14.... PC,WM,OC - dzisiaj dodałbym do tego dodatkowe kable i centralkę do sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Podobno tak jest,że przy pierwszym domu uczymy się budować i popełniamy dużo błędów, drugi dom budujemy już ze swiadomością błedów z pierwszego, ale to jeszcze nie to, natomiast trzeci jest perfekcyjny. Także nie wiem jak u Was, ale przede mną jeszcze dwa. Jak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.06.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Miałem takie myśli, naprawdę - żeby sprzedać i budować jeszcze raz. Ale takiej działki z takim otoczeniem i okolicą to raczej nie znajdę. Nie ma szans. I to co wiem że jest źle zrobione - lub nie do końca dobrze - nie sprawia żebym był jakoś nieszczęśliwy z tego powodu. To taki mój perfekcjonizm każe mi wynajdywać rzeczy które mogłyby być zrobione lepiej, inaczej - ale podejrzewam, że wiele ludzi tak ma. Ja sporo czasu przed budową poświęciłem na naukę i nie było tak źle z tymi błędami - ale trochę wiedzy/czasu brakło, żeby ten dom można było nazwać trzecim....no ale drugim na pewno można go nazwać mimo że jest pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Zgadzam się, u mnnie podobnie, mi w sumie te błędy też nie spędzają snu z powiek, ani jakoś zbytnio mi nie przeszkadzają, mój m natomiast to perfekcjonista (z racji zawodu chyba) i na każdym kroku marudzi, a to nie tak, a to źle, a to przerobię, a to wyburze, tu dosztukuję i tak cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Piękna właścicielko pięknego domu - gratulacje, wnętrza bardzo spójne i konsekwentne, w moich ukochanych kolorach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Piękna właścicielko pięknego domu - gratulacje, wnętrza bardzo spójne i konsekwentne, w moich ukochanych kolorach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.06.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Prześliczny dom pięknie i spójnie urządzony no a lampy masz wszędzie fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Piękna właścicielko pięknego domu - gratulacje, wnętrza bardzo spójne i konsekwentne, w moich ukochanych kolorach!!! nie tylko twoich moich tez Co do kolejnego domu w celu unikniecia bledow... oo tak, to ja bym byla juz na 3cim pomysl niedawno sie pojawil zeby nasz sprzedac a kupic dzialke i stawiac nowy... ale jak Tymczasowy pisze.. gdzie znajde taka druga dzialke... mi sie nasza podoba..szczegolnie miejsce.. moze i by znalazl ale za jakie $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 nilaf jak u Ciebie jest pięknie!!!!:yes:Moje klimaty....II kolorki które uwielbiam ....:yes:I jaka kobitka ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.06.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 O fajna jak miło że jesteś,a już się o Ciebie martwilysmy dziewczyno. Dziękuję Ci bardzo za mile słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No jestem jestem cała i zdrowa.Troche zalatana byłam.;)Aaaaa i widze ze drzwi wewnętrze mam takie jak u Ciebie.:rolleyes:Interdoory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts