przemas90 09.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 WitamMam rekuperator firmy Bartosz i od czasu do czasu pojawia się błąd komunikacji i tylko zdjęcie napięcia zasilającego umożliwia ponowne uruchomienie centracji (Vena 3) czy ktoś ma taki sam problem i jakoś go rozwiązał. Najgorsze jest to że przez tydzień jest ok a innego dnia kilka razy jest błąd komunikacji już nie mam pomysłu co z tym zrobić a często nie ma mnie w domu taka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 11.12.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 dzwoń do instalatora, chociaż jak znam życie i upierdliwość takich awarii, to gdy przyjedzie ten gość, vena będzie zapierdylać lepiej niż wzorcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ireneuszma 12.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam. Od roku mam mam ten sam problem, z tym samym urządzeniem. Po killkukrotnym przejrzeniu całej instalacji przez instalatora stwierdził-a jakże-że wszystko jest w porządku i on nie wie czemu. Wystarczył jeden telefon - ależ oczywiście, że dopiero ja go wykonałem - do producenta i serwisant od razu wiedział o co chodzi . Centrala musi być połączona ze sterownikiem EKRANOWANĄ SKRĘTKĄ, a w przypadku gdyby skrętka była jednak ekranowana producent dostarcza do wgrania nowe oprogramowanie. Sprawdziłem - moja jest nieekranowana . I tylko co ja mam teraz zrobić? -ściany pruć i wymieniać kabel? - życ z tym dziesiąt lat? Życzę powodzenia i oby Pana instalator nie okazał się ignorantem tak jak mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 12.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dlatego zawsze powtarzam gdzie sterownik i sterowanie tam ekranowany kabelek A nie możesz gdzieś przenieść sterownika aby łatwiej poprowadzić nowy kabelek??? Bo raczej kuć ściany to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts