yamatokai 09.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam.Firma tynkuje dom. Powiedźcie co myślicie o osadzeniu puszek. Do tej pory wyglądało to tak: zrobiono obrzutkę i zaczęto tynkować. Puszki nie zabezpieczone, niektóre zatynkowano. Czy tak można? Czy nie będzie potem problemu? Kiedy się obsadza puszki? Mówią, że przy zacieraniu. Tak to wyglądahttp://images38.fotosik.pl/1249/c3157229b38296b1.jpg Czepiamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 09.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ja pierdziele ,skąd wy bierzecie takich wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 09.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 yamatokai: brygada dostaje kopa w zad i wylatuje w trybie "na wczoraj", nie widziałem jeszcze w życiu takiego wynalazku. Nawet jak w robocie u mnie robił to zwykły gość, który sobie remontował mieszkanie i dom to zrobil to iks razy porządniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Powinni zabezpieczyć Twoje puszki już na etapie obrzutki, w sklepach elektrycznych bywają specjalne zatyczki do tego celu, jeśli ich nie mają to mogą użyć starych gazet. Jeśli chodzi o ustawienie gniazdek, to ja ustawiam je wstępnie przed obrzutką - pózniej jeśli potrzeba to mała korekta i jest ok.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 10.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kilka groszy kosztuje zatyczka z wąsami w sklepie elektrycznym, kup i po sprawie.Moim zdaniem puszki lepiej jest osadzić przed obrzutką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 10.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ale tak też można, jak zrozumiałam. Chyba za szybko ich źle oceniłam. Dzisiaj bardzo ładnie wygładzili ścianę i te gniazdka też. I wygląda, ze wszystko ok. Czasami żałuję, ze mieszkam obok budowy. Za często tam jestem. Jak to mówią; Mniej wiesz dłużej żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts