Jarecki 11 09.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 WitamMam problem z dolotem powietrza do kominka. Zamówiłem wkład Unico Nemo 4 Plus 24 kw z płaszczem wodnym, który ma dolot powietrza o średnicy 15 cm. U mnie w domu kanał doprowadzający powietrze do kominka zrobiony jest z rury fi 110 szarej. Czy tak zostawić ? Czy kominek będzie pracował prawidłowo i czy będzie miał odpowiednią ilość powietrza do pracy? Mam ewentualnie możliwość dołączenia, po przez trójnik dodatkowej rury fi 75 ale to wymaga kucia wylewek i sporo zabawy. Proszę o jakieś pomysły, co z tym zrobić.Z góry dziękuję za odpowiedź.Jarecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zredukuj 15 cm na 11 które masz i śpij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 10.12.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Zapytaj Bohusza on te wkłady sprzedaje i montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts