gringos 10.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Szukałem, szukałem i nie znalazłem A poszukuję sposobu na tanią, ale w miarę używalną podłogę do pokoju 20m2 w małym murowanym domku działkowym (letniskowy). Aktualnie na wylewce jest wykładzina (jakieś linoleum), ale raz że się cement pod nią poci, dwa zimno, trzy jest mocno zniszczona przez ziarnistą strukturę wylewki. Panele odpadają, są zbyt delikatne na możliwe zawilgocenie i chodzenie w brudnych butach. Parkiet/deski za drogie na warunki letniskowe. Czy płyta OSB przytwierdzona do wylewki i przykryta przemysłowym linoleum to dobry i najbardziej ekonomiczny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wio 14.12.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Szukałem, szukałem i nie znalazłem A poszukuję sposobu na tanią, ale w miarę używalną podłogę do pokoju 20m2 w małym murowanym domku działkowym (letniskowy). Aktualnie na wylewce jest wykładzina (jakieś linoleum), ale raz że się cement pod nią poci, dwa zimno, trzy jest mocno zniszczona przez ziarnistą strukturę wylewki. Panele odpadają, są zbyt delikatne na możliwe zawilgocenie i chodzenie w brudnych butach. Parkiet/deski za drogie na warunki letniskowe. Czy płyta OSB przytwierdzona do wylewki i przykryta przemysłowym linoleum to dobry i najbardziej ekonomiczny pomysł? nie ,drewno zgnije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringos 15.12.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 nie ,drewno zgnije A gdyby tak pod OSB położyć folię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringos 01.01.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nikt mi nie odpowie? A gdyby tak dać: folię, styropian, OSB, linoleum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts