Ania i Bartek 10.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam, Czym najlepiej szybko i na krótko dogrzać pojedyncze pomieszczenie (pokój lub łazienkę)? Mam na myśli podniesienie temperatury do 22-24 stopni na czas kąpieli maleńkiego dziecka - czyli grzejnik byłby włączany na krótko, codziennie, ale tylko przez kilka miesięcy - mam na myśli tą zimę. Dom ogrzewamy pompą ciepła, w pokojach temperatura 21st., ale nie ma możliwości "podkręcenia" kaloryfera:) Zależy mi na tym, żeby w ciągu kilkunastu minut ogrzać pokój/łazienkę na czas kąpieli. Nie znam się na tych wszystkich farelkach, nagrzewnicach itp, ale może ktoś coś takiego ma i doradzi która forma się sprawdza? Dodam, że muszę coś kupić już, na wczoraj, bo synek już na świecie:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 farelka. Ew do łazienki coś takiego jest fajne: http://www.atlantic-polska.pl/nasze_produkty/suszarki_lazienkowe/nicobar/Oprócz tego że grzeje to mozna wysuszyć ręcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 11.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Myślę, że najlepsza będzie taka taniutka farelka. Ruszy powietrzem w zasadzie od razu i jak ma być tylko na ten sezon to kupujcie jak najtańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.12.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki Wam za odpowiedzi:) Czyli jednak farelka. Będzie potrzebna tylko na ten sezon, więc rozejrzę się za tańszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts