Rafał Perkowski 11.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Od kilku dni zauwazyłem ze moja pompa cyrkulacyjna nie dokonca poprawnie pracuje. pracuje bez przerwy, ale gdy odkrecam wode w kranie po pół godzinnej przerwie, ze dwa litry musze spuscic zimnej, czy to normalny efekt, czy zwyczajnie z pompą cos jest nie tak? bo zaczyna mnie to irytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 11.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 jeżeli wcześniej nie musiałeś spuszczać tych 2l to albo pompa klęka albo kamieniem zarosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 albo zawór zwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts