jarecki111 11.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam, Mam prośbę o Waszą pomoc i opinie. Zastanawiamy się czy z poniższego projektu który mamy zamiar realizować wyrzuć spiżarkę, przesunąć komin gdzie indziej i zostawić jedną wielką przestrzeń w salonie czy jednka tego nie robić? Podobno da się to zrobić stosując podciąg ale nie jestesmy pewni jak to będzie wszystko później wyglądać? Czy dokonalibyście takiej zmiany w tym projekcie? http://gotowe-projekty-domow.pl/ac_megan_g2.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 01.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mnie się ten projekt spodobał, gdy tylko go ujrzałam. Zwarta, a jednocześnie ciekawa bryła, piekna, moim zdaniem, propozycja wykończenia elewacji (drewno, kamień), pewna doza nowoczesności. Ale po dokładnym przeanalizowaniu rzutu cos mi nie gra. Jestem zwolenniczką jak najbardziej otwartych przestrzeni i pierwsz myśl, to przerobienie/powiększenie właśnie części dziennej. Tylko co ze spiżarnią? W moim wypadku mowy nie ma, by z niej zrezygnować, więc też się zastanawiałam przez chwilę, jaka jest alternatywa. Za bardzo ci niestety nie pomogłam, ale bardzo chętnie poznałabym opinię innych forumowiczów w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts