bobrow 22.01.2021 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Sorry Kaizen ,że Cię olali...my z kabelkami , ale trzeba jakoś w miarę nie gmatwać wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 22.01.2021 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Osobiście znam człowieka co spuszcza wodę w kiblu tylko wieczorem także taka faza jak opisujesz jest jak najbardziej prawdopodobna Hit dnia. Ale mnie ubawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 22.01.2021 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 A Dodam tylko ,że chyba w 2000 założyłem sobie w starym domu piec gazowy Berretta turbo (z zamkniętą momorą spalania) za 3 500pln brutto , na 4 butle 11kg ...Po roku z 22pln wskoczyło mi na 40 pln/butla...Że tak napiszę ... nie za bardzo trafiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 22.01.2021 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Dobra chłopaki .Pośmiali się pożartowali to do roboty.Czy ktoś mi krok po kroku napisze jak tą pie...loną dezynfekcję wlączyć? Już rożne metody stosuję i nic. Pewnie o czyms zapomnialemTak że do boju. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 22.01.2021 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Osobiście znam człowieka co spuszcza wodę w kiblu tylko wieczorem także taka faza jak opisujesz jest jak najbardziej prawdopodobna A ma ogród ? I zawija w gazety "to i owo" i bach do sąsiada ....? Też mnie ubawiłeś.... Mamy talent, jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 22.01.2021 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Taak.... A skąd te 15 000pln 8 lat temu wziąłeś na gaz ? Nie było taniej ? Ale ok- Wtedy to były Szwedy... A teraz ile byś przeznaczył na PC ? Jak skąd wziąłem ? Przyłącze gazu do domu,łącznie z kotłem tyle kosztuje. Ile bym dzisiaj wydał na pompę zamiast prądu ? Podobnie jak wtedy, ceny 1kWh zbytnio się nie zmieniły. Oczywiście dzisiaj gaz również by został za ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 22.01.2021 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 No prąd przez ostatnie 2 lata to poszybowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 22.01.2021 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Dobra chłopaki .Pośmiali się pożartowali to do roboty. Czy ktoś mi krok po kroku napisze jak tą pie...loną dezynfekcję wlączyć? Już rożne metody stosuję i nic. Pewnie o czyms zapomnialem Tak że do boju. Z gory dzieki. Dobra , Góralu... Czy wcześniej się dezyfenkowałeś na CWU ? Jeśli tak , to ok -ale jeśli nie ,to śmiem twierdzić ,że też ok-pod warunkiem ,że używasz CWU na bieżąco... Leci mi już 6 rok n PC i żyję (żyjemy) bez styrylizaji (tylko proszę Cię- nie pomyl ze sterylizacją...) Jak chcesz -to grzej...ważne jest moim zdaniem pytanie : kiedy jest to potrzebne ? Sorry,że nie odpowiedziałem na pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 22.01.2021 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Bardzo kretyńskie i idiotyczne podejście do sprawy ale skoro jesteś frywolny w ocenie to być może dla Ciebie nie ma różnicy ile spali silnik siostry o pojemności 1,1 a ile silnik brata o pojemności 3,5 A sam wiesz o jakiej pojemności masz silnik (dom) ? Pojemność odpowiednia. Normalnie tę wypowiedź bym zakwalifikował jako chamstwo. Ale jesteś człek, który do szczęścia nie potrzebuje kolorowego sterownika, cloudów i Hz. Działa ci i już. Skoro tak oceniasz moje podejście to biję się z myślami jak ciebie ocenić. Ale nie wiem za co tu banują (ty mi napisz) to nic o tobie nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markamx 22.01.2021 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 A ma ogród ? I zawija w gazety "to i owo" i bach do sąsiada ....? Też mnie ubawiłeś.... Mamy talent, jednak.... NIe, w bloku mieszka i wyobraź sobie co w tym kiblu dzieje się do czasu aż spuści tę zasraną wodę. Ciężko się u niego piwo pije, bez kitu. Ale go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 22.01.2021 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Jak skąd wziąłem ? Przyłącze gazu do domu,łącznie z kotłem tyle kosztuje. Ile bym dzisiaj wydał na pompę zamiast prądu ? Podobnie jak wtedy, ceny 1kWh zbytnio się nie zmieniły. Oczywiście dzisiaj gaz również by został za ogrodzeniem Pitu, pitu... 8 lat temu i 15 000pln jedynie za gaz .... Jedna sprawa przyłącze-druga sprawa instalacja, i wiesz dobrze o tym.... A teraz za T-capka ile byś musiał przybecalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 22.01.2021 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 NIe, w bloku mieszka i wyobraź sobie co w tym kiblu dzieje się do czasu aż spuści tę zasraną wodę. Ciężko się u niego piwo pije, bez kitu. Ale go lubię Bravo Ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 23.01.2021 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Pitu, pitu... 8 lat temu i 15 000pln jedynie za gaz .... Jedna sprawa przyłącze-druga sprawa instalacja, i wiesz dobrze o tym.... A teraz za T-capka ile byś musiał przybecalować ? Ale T-CAP to nie jest złoto z Eldorado i do orgazmu niebyłby mi potrzebny Do mojego domu pasuje jak ulał np.Atlatic Extensa 8kW i tam bym czynił kroki Ale też czajniczki grzejące prądem poszły w górę. Elterm Major 9kW,którego chciałem łykać,8 lat temu kosztował 2500zl a dzisiaj ponad 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 23.01.2021 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Dobra , Góralu... Czy wcześniej się dezyfenkowałeś na CWU ? Jeśli tak , to ok -ale jeśli nie ,to śmiem twierdzić ,że też ok-pod warunkiem ,że używasz CWU na bieżąco... Leci mi już 6 rok n PC i żyję (żyjemy) bez styrylizaji (tylko proszę Cię- nie pomyl ze sterylizacją...) Jak chcesz -to grzej...ważne jest moim zdaniem pytanie : kiedy jest to potrzebne ? Sorry,że nie odpowiedziałem na pytanie... I dalej nic nie wiem. Po prostu jest zalożone 3 miechy i chcę sprawdzić czy dziala. Tak PC grzeje raz /dzień . W lecie jak zapodam 65*C przy max produkcji PV to pewnie wystarczy na 3 a może i 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 23.01.2021 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Ale T-CAP to nie jest złoto z Eldorado i do orgazmu niebyłby mi potrzebny Do mojego domu pasuje jak ulał np.Atlatic Extensa 8kW i tam bym czynił kroki Ale też czajniczki grzejące prądem poszły w górę. Elterm Major 9kW,którego chciałem łykać,8 lat temu kosztował 2600zl a dzisiaj ponad 3000 zł [ATTACH=CONFIG]452314[/ATTACH] Nie kozacz z tymi orgazmami... w Twoim wieku to już nie tak hop-śup... Oszczędzaj się Waść trochę... A ,że tylko Panas nikt tu nie mamrotał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 23.01.2021 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Osobiście znam człowieka co spuszcza wodę w kiblu tylko wieczorem także taka faza jak opisujesz jest jak najbardziej prawdopodobna Ale serio, ze w ogóle raz na dobę. Słyszałem o człowieku, który po jedynce nie spuszczał, ale żeby tak w ogóle. Co jeszcze ciekawego robi ten fajny acz ekscentryczny kolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 23.01.2021 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 I dalej nic nie wiem. Po prostu jest zalożone 3 miechy i chcę sprawdzić czy dziala. Tak PC grzeje raz /dzień . W lecie jak zapodam 65*C przy max produkcji PV to pewnie wystarczy na 3 a może i 4 dni. Nie Świruj-Ty nie wiesz ....Tak /no/aha.. Jak wrócisz z wakacji to sobie podgrzej wodę w baniaku-ale kuźwa jak na bieżąco używasz CWU ok 50 st , to po jaki grzyb marrnowanie kWh ? Drapaczkę pleców nie lepiej napędzić ? Np... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markamx 23.01.2021 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Ale T-CAP to nie jest złoto z Eldorado i do orgazmu niebyłby mi potrzebny Do mojego domu pasuje jak ulał np.Atlatic Extensa 8kW i tam bym czynił kroki Ale też czajniczki grzejące prądem poszły w górę. Elterm Major 9kW,którego chciałem łykać,8 lat temu kosztował 2500zl a dzisiaj ponad 3000 zł [ATTACH=CONFIG]452314[/ATTACH] Ty to jesteś chyba niezły dziwoląg kosmita? Tak pytam z ciekawości Nowy jestem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 23.01.2021 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Do mojego domu pasuje jak ulał np.Atlatic Extensa 8kW To w końcu pasuje jak ulał Extensa 8kW, którą prawie kupiłeś i tylko super promocja sprawiła, ze przypadkiem kupiłeś T-CAPa. Czy też ten przypadkiem kupiony T-CAP jest idealnym rozwiązaniem, które od 10 stron przedstawiasz jako idealnie skrojony i ktoś by pomyślał ze planowany i przemyślany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 23.01.2021 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Ale serio, ze w ogóle raz na dobę. Słyszałem o człowieku, który po jedynce nie spuszczał, ale żeby tak w ogóle. Co jeszcze ciekawego robi ten fajny acz ekscentryczny kolega? Nie drąż ...sąsiada...Może jednak o tej gazecie z okna Ci nie wspomniał po południu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts