SZATYNKA240 12.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 WitamMam pytanie jak powinien wyglądać poprawny montaż okien dachowych? Chodzi mi o położoną blachodachówkę wkoło okna. Patrzyłam jak to jest u mnie i wogóle mi się to nie widzi. Blacha jest krzywo i nierówno docięta z jednej strony okna odległość od kołnierza (futryny) do blachy to ok 3 cm, a z drugiej jest dużo większa. Czy potem na to idą jeszcze jakieś obróbki blacharskie?Z moim wykonawcą dachu nie mogę się dogadać, kryje mi dach od prawie 3 miesięcy, a teraz zobaczyłam te obróbki przy oknach. Napiszcie jak to prawidłowo powinno wyglądać, by fachowcy nie wcisneli mi kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 12.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ja wezwałem technika z firmy z której kupiłem okna(roto) przyjechał i za darmo poinstruował moich "fachowców" jak maja montowac okna mysle ze kazda wieksza firma produkujaca okna ma takiego goscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no1edytka 13.12.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 wydaje mi się , że skoro dachowiec nie wie jak obsadzić okno to powinnaś go zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts