Łukaszldz 12.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam,wylałem dzisiaj wylewkę samopoziomującą atlasa sam100,producent zaleca prace pokryciowe po 30 dniach,myślę że chodzi o panele i parkiet(drewno a wilgoć),jak myślicie po jakim czasie mógłbym położyć płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 12.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Płytki można kłaść przy wilgotności wylewki mniejszej niż 1,5% . Po jakim czasie to nastąpi ? A to zalezy jakie sa warunki w pomieszczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukaszldz 12.12.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 hmm,powierzchnia pomieszczenia ok 9m2,grubość wylewki od 1 do 2,5 cm,wylewka wylana na osb,staram się systematycznie wietrzyć pomieszczenie ponieważ nie ma w nim jeszcze wentylacji,chciałbym zacząć kłaść płytki w środę ponieważ chcę skończyć wszystko przed świętami,nie wiem czy to nie za szybko dlatego szukam porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matskocz 16.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tak jak sam pisałeś - wylewka schnie ok 30 dni. Po tym czasie, najlepiej zrobić kilka odwiertów (w różnych punktach) i sprawdzić wilgotność. Z takim tematem, nie ma się co spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 18.12.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 jak masz możliwość zaczekaj, ale u znajomego wylewałem i położył panele po 3 dniach musiał bo ma eden pokuj i nie dzieje się nic w przy panelu ak zachowuje się to przy płytkach nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts