bobiczek 12.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Drewno kominkowe - pocięte na długość 40cm.Brzoza, dąb, jesion, buk....... mieszaneFajne.Sam wziąłem w tym roku 2 samochody.Najważniejsze że przekroje są akuratne i do rozłupania to tak zaledwie 1/4Cena za kubik z transportem - 120złTransport do 20km - czyli Tarnowskie Góry, Zabrze, Ruda Śl, Bytom, Gliwice.... nie ma problemuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzek 13.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 nie ma kontaktu podanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.12.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 nie ma kontaktu podanego. no przecież jestem tu już 11 lat pisać na wiadomości prywatne - podeślę telefon do gościa który realizuje Ja tylko mogę polecać. Nie handluję tym drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.03.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Tanio jak barszcz . Szkoda tylko że za reklamę na forum nie płacisz.Zapłać i możesz wklejać wpisy reklamowe do bólu [ lub nawet bulu .. jak wolisz ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts