qbrakus 19.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Poszukuję sedesu przykręcanego do ściany, ale z normalnym dolnopłukiem. Te które widzę w folderach mają spłuczki podtynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 19.03.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Też jestem na etapie wybierania sanitarki ,przejrzłam masę katalogów i takich chyba nie ma....Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 moze cos takiego:http://www.duravit.de/duravit/html/go/chel-57tk3d.de.0ale to kosztuje majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 19.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 ładne,ale nie przesadzajmy, to ma być czyste,wygodne i bez funkcji bidetu , nie koniecznie w cenie samochodu, z resztą nasze polskie WC-ty też nie są gorsze, ale muszli podwieszanej ze zbiornikiem tam nie ma, a za taką rozglada się qbrakusDanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 19.03.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 http://www.deger.com.pl np. linia eskada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 nie bardzo chyba wiec rozumiem jaki to ma byc WCet (wiszacy czy stojacy) i jaka spluczka (podtynkowa, wiszaca czy kompakt). ostatnio sie wlasnie rozgladalem w tym kierunku wiec mam troche obeznania. jesli mi podpowiecie dokladniej czego szukacie to moze bede w stanie wam pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 22.03.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Chciałem uniknąć podtynkowej spłuczki bo kibelek ma być wiszący. Teraz widzę, że jest ona nieunikniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.03.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Chciałem uniknąć podtynkowej spłuczki bo kibelek ma być wiszący. Teraz widzę, że jest ona nieunikniona. mozna jeszcze calkowicie zrezygnowac ze spluczki i zastosowac specjalne zawory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 22.03.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Marbo podal dobry adres: http://www.deger.com.pl/eskada_katalog.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gnom 22.03.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A czemu nie chcesz podtynku ? W scinie i tak musisz mieć rurę 110 mm i podtynk się zmieści. Możesz też powiesić na ścianie spłuczkę plastikową i wejść w ścianę z rurą doprowadzającą wodę ale to półśrodek. Zadzwoń do Geberita to ci doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts