oxa 13.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 polecam, zwłaszcza dla zwolenników "rasowy bez rodowodu" http://www.pasterzeforum.pl/index.php?topic=728.0&fb_source=message Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.12.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 z prasy http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/482440,psi-koszmar-w-pseudohodowli-jadly-zwloki-innych-psow-zdjecia,1,1,id,t,sm,sg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 sk***syny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mirela pewnie ze skurwysyny ale ci co to kupuja pieska bez rodowodu , bo jest im nie potrzebny nie sa lepsi .Dla mnie tacy sami . Daja takim zarobic i to jest zarobek , bo psy widac jak sa trzymane , nie mowie o karmieniu .Tu jest zysk na krzywdzie tych , ktorzy sami niestety obronic sie nie moga .Mam nadzieje , ze tym razem nie beda to zawiasy a kara odsiadki , niech nawet minimum ale jednak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Barbarzyńcy Niestety ludzie kupujący szczeniaki wolą kupić taniej, nie zastanawiając się dlaczego ,,wychodzi" taniej Nierychliwość prawa i społeczne przyzwolenie na krzywdę zwierząt skutkuje takim bestialskim zachowaniem niektórych. Widzę tylko jedyną drogę przymusowa sterylizacja wszystkich niehodowlanych psów i kotów - jednak wiem, że to absolutna utopia, poza brakiem funduszy chyba wywołałabym wojnę polsko-polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts