michmiszel 13.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mam takie pytanie, zrobiłem sobie ogrzewanie w nowo wybudownym domu we własnym zakresie tj. przy pomocy dobrego wujka, który nie ma działalności, czy w dzienniku budowy muszę mieć jakieś pieczątki odnośnie tego ogrzewania? czy wystarczy tylko odbiór przez kierownika budowy? bo dodam, że mam kredyt pod zastaw domu i działki na której stoi dom... będę wdzięczny za odpowiedź jak ktoś miał podobny przypadek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michmiszel 13.12.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 bardzo proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Coś mi się wydaje, że musisz mieć odbiór - i nie kierbuda tylko osoby z uprawnieniami. A co to za ogrzewanie - jaki kocioł (gazowy, olejowy na węgiel ..) ? Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 zależy od rodzaju ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michmiszel 15.12.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jest to ogrzewanie na węgiel, kocioł jest bez podajnika tylko ma elektroniczne sterowanie, czyli jak myślicie jak będzie w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts