bohusz 20.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No tak pięknie ładnie, ale od początku..Ile trwa procedura, aby zostało udowodnione bezsprzecznie, jednoznacznie że prawa autorskie do danej fotki, ma ta i ta osoba konkretnie?Bo od tego się zaczyna...A do karania droga daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.12.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Uważam,ze nie do końca o zdjęcie tu chyba chodzi, tylko o firmę która w gówniarstwo się bawi... Właśnie o to chodzi, ten pan dokładnie wie, które to zdjęcie, skąd je skopiował (zresztą przyznał się do tego ) jeśli zwróciłam mu uwagę i poprosiłam o wykasowanie to chcąc być w porządku wobec mnie, siebie i innych kupujących na jego aukcjach powinien to zrobić. Poszanowanie klienta , drugiej osoby .....najwyraźniej tego pana nie dotyczy. Oczywiście , że nie mam zamiaru lecieć z tym do sądu -szkoda czasu i nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 21.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Z firmą która robi czery kominki dziennie, a nie ma własnych zdjęć to lepiej nie zaczynać nawet rozmowy. Z gwarancją pewnie też jest podobnie. Leją na klienta z góry. A w razie większych kłopotów to otwierają nowe firmy. Potem piszą, że działają od 89 roku:) Niestety internet wszystko przyjmie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts