Oldswan 19.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Czy ktos może ma taki wzór umowy z gazownikiem na wykonanie odcinka gazociagu i kilku przyłaczy? bedę zobowiazany! A moze Fugas dysponuje jeszcze takim dokumentem? jako forumowy spec od tych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 19.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Prześlę Ci moją umowę (nie wiem, czy jest dobra, ale ją podpisałem ). Podaj jakiś fax, albo masz jakiś inny pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.03.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Krzysss zamieść na Forum, J adopiero w przyszłym miesiące będę przerabiał gaz więc wtedy pewnie zamieszczę - chociaz z przyłączami to jet tak że umoawiasz sie na gębę Oni robia a Ty placisz jak jest jak nie to nie placisz. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.03.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Nie mam skanera... a nie chce mi się pisać - to 8 stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 24.03.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ale to nie jest jakas nowa nitka gazociągu jamalskiego ) OK. Może ktoś wrzuci coś co ma w wersji elektronicznej. Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 24.03.2004 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 No własnie- bardzo prosze o jakas wersję elektroniczną - zawsze łatwiej dostosować do swojej sytuacji i wymagań. Ja swoja umowę z budowlańcami to kompiluję chyba z czterech żródeł. Wysłałem moje dziełko - pierwsza propozycja - do szefa ekipy w ubiegły piatek i na razie cisza - moze go ścieło z nóg biedaka i lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts