Malwina Napiórska 15.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witam forumowiczów,Zapraszam do dyskusji na temat naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 15.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 to się przywitam jako pierwsza w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 15.12.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witam, pierwszą forumowiczę dzieki, której powstały komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 16.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 zapraszam Was do pisania uwag nt projektu w wątku dla budujących domy z Studio Atrium S-GL PozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 zapraszam Was do pisania uwag nt projektu w wątku dla budujących domy z Studio Atrium S-GL Pozdrawiam Konrad Witam i gratuluję wyboru domku jest naprawdę ładny. Ja też zapraszam do pisania w powyższym wątku. My także budujemy dom z pracowni Studio Atrium tylko parterówkę Sfinksa III. Życzę powodzenia w dalszym budowaniu. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 08.01.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Moze sie przyda stronka z bezpłatnymi katalogami http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82192-Bezpłatne-katalogi-produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 10.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 witaj cegła na komin z czasem pewnie ściemnieje więc się nie denerwuj jak teraz się za bardzo będzie "wybijała kolorem" względem dachu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 11.01.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mam nadzieje, że z góry nie będzie wydać takiej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 21.01.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Cichutko coś na w tych moich komentarzach. Nikt nie chce podsunąć mi żadnych pomysłów na ogrodzenie z kamienia i cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam dawno nie zagladałemspore postępy - macie już okna SUperja ciagle czakam moze za tydzien tez bede mial co do ogrodzenia nie pomoge - nie moje klimaty - ale z tych 2 ladniejsza opcja ta trudniejsza PS. nie zazdroszcze ocieplania tak duzego poddasza - ile m2 macie dachu od srodka do ocieplenia i jaka wełna będzie tzn jaka grubosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 22.01.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam, okienka czekały na montaż dwa tygodnie, bo dach nie był przykryty. No ale mamy wkońcu je zamontowane. Wełne na pewno będziemy mieli 15 i 18 ale dopiero jutro dokładnie mają wyliczyć ile metrów (tak ok 250-300m dlatego nie poszalejemy z jakością i weźmiemy jedną z tańszych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 30.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Witam sąsiadkę zza miedzy:). Szybkie tempo macie. Podpowiem coś na temat ogrodzenia. Podobne do tego z postu #57 jest przed Kołobrzegiem za skrzyżowaniem na Obroty, po prawej stronie- kamieni tam mniej było. Kolejne jest na pętli w Radzikowie (za Sano), kierunek na Stary Borek.Pozdrawiam. Zbyszek. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez DEZET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 30.01.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam DEZET, miło jest pisać z forumowiczami z okolic. Właśnie to pod Kołobrzegiem nas natchnęło na stworzenie czegoś podobnego na naszej działce. Nie chcemy kopiować tego ogrodzenia od początku do końca, fajnie byłoby wrzucić coś od siebie. To ogrodzenie w kierunku Starego Borka musimy kiedyś podjechać i obejrzeć. Jadąc przez Uzdrowiska w Kołobrzegu ponoć jest bardzo ładne ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 30.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ciekawych ogrodzeń jest sporo. Olśniło mnie, że przecież mogę je fotografować, jak znajdę coś interesującego- zawsze to jakaś inspiracja, choć ja nie mam akurat co do ogrodzenia wielkich wymagań (jest siatka), jedynie furtki i brama będą "ciekawsze"- projekty są i.. jedna furtka już zrobiona, coś na wzór kutych ogrodzeń- sam sobie wymyśliłem wzór i zrobiłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 31.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wybrałbym folię z aluminium. Jest zbrojona, więc nie tak łatwo ją uszkodzić. Nie wiem jakie ceny u nas, ale na aukcjach są po... ok.114zł/rolkę (kurcze, podrożały o 24zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 31.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 W koszalinie zaproponowano nam 2zł za metr i sie zastanawiamy czy jej nie wziąść. Mąż też wolałby folie z aluminium, wiec chyba ja weźmiemy. A z tymi ogrodzeniami to masz racje można robić zdjęcia, zawsze komuś sie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 01.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Folia po 2 zł za metr bieżący, czy m2, bo to różnica. Rolka ma 75m2 - jak za mb to się opłaca (50x 2zł), jeśli za m2 to wyjdzie 150zł i się nie opłaca- taniej na alledrogo, tym bardziej, że na pewno jedna rolka to mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 01.02.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Metry kw, musze popatrzeć na allegro, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 02.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Widziałem dziś w drodze z Koszalina, że działacie nawet w taki mróz. Ludki na dachu... okno wstawiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dachowe można ... moich normalnych nie chcą tknąć aż mróz nie zelży do -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts