magdusiad 06.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 witaj malwinkowłasnie natrafilam na twoj dziennik budowy i jestem zachwycona... przede wszystkim oknami i pomyslem na szprosy-wygladaja cudnie. gdzie zamawialiscie okna i jesli mozna zapytac ile kosztowaly? kolejna rzecz ktora mnie tak ujela to wykonczenie dachu-zamiast blachy struktonit- no miodzio!zarowno okna jak i struktonit to moj gust, szkoda tylko ze u nas krucho z kasa, ale ciesze sie ze ktos bedzie mial taki piekny dom.ogolnie domek zapowiada sie rewelacyjnie, juznie moge sie doczekac kolejnych odcinkow pt "wykonczeniowka". zycze wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 07.09.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ciesze sie, że podoba ci sie mój domek. Co do struktonitu to u nas nie było dużej różnicy cenowej w stosunku do blachy , a o wiele lepiej wygląda. Decyzje podjęliśmy w sklepie, bo blacharke mieliśmy wliczoną w cenę całego dachu i sprzedawca zaproponował nam właśnie stuktonit (też myślałam jak ty, że nie będzie mnie na niego stać, warto zapytać w hurtowniach ile was wyniesie taki zakup).Gzymsy jak pewnie czytałaś robiłam sama i tu troszke kasy sie zaoszczędziło. Starczyła 1 paczka srytopianu podłogowego 2 i spora ilość narożników. Nie pamiętam jakiej firmy mamy okna (na pewno były robione na bazie aluplastu). Za szprosy zapłaciliśmy ok 2500 zł. Dokładnie nie wiem bo były wliczone w całość. Badzo efektownie to wygląda dlatego warto było, nie ma problemu z myciem, bo są one wewnątrz okna pomiedzy szybami. Jedyny minus to taki, że przy zamykaniu słychać lekkie dzwonienie, ale w niczym to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 11.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Super murki. Będę przejeżdżał to się dokładniej przyjrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 12.09.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zapraszam, już zaczęli murować przed samym domem. Z ulicy tego nie widać bo budynek gospodarczy dziadków wszystko zasłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 14.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ga/gd/av3d/bvbIbySyaScrj9jaDB.jpgBardzo dobry wybór, my jesteśmy zadowoleni. Acha, uwaga: każdy, kto będzie oglądał na żywo, będzie robił to "namacalnie", bo nie będzie wierzył, że to nie parkiet drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 14.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Pięknie Sąsiadko, pięknie. Zazdroszczę etapu, bo ja dalej w... "polu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 14.01.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Rubinowa twoja jodełka jest śliczna, u nas troszke bedzie szła po skosie w salonie, tak żeby przy ścianie było prosto i nie było za dużo odpadów, inaczej cena za robocizne wzrosłaby 4krotnie. Fuge dałaś 1,5mm czy inną?Dezet wsumie to nie wiem co jest lepsze, czy nasz etap i kredyt na 30 lat, czy może robić kilka lat a później sie cieszyć z mieszkania w domku i nie martwić sie kredytem. Nieraz to mnie wszystko przerasta, a szczegulnie kiedy kasa sie kończy a pracy jeszcze dużżżżżżżżo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 15.01.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie sądzę żeby 1,5 mm, szczerze nie pamiętam (minęły 3 lata), wiem tylko, że płytki są nierówne (chociaż był I gat.) i klnęli. Rada: patrz im na łapy (a najlepiej im je obcinaj!!!), żeby przy ścianach te ścięte były położone słojami w odpowiednią stronę, u nas musieli poprawiać (mówili, że przecież to nie widać - tak, ale ja widziałam wszystko i źle by mi z tym było). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 07.04.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Rubinowa zdecydowalismy sie na 1,5mm. Fakt że płytki są troszke krzywe, ale tylko w niektórych miejscach wychodzi większa fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts