zbyszek1982 15.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pytanko powiedzcie mi czy moge pozostawic dom bez ogrzewania w zimę majac zrobione poddasze płyta kart-gips?Caly czas mam obawy, ze nie zdaża mi podlaczyc przylacza w enerdze i moge zostac bez ogrzewania w ta zime a mam zrobione poddasze.Jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor_cps 01.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jeżeli nie są zawilgocone - czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jedna uwaga - w domku musi być jakaś cyrkulacja powietrza by ci te płyty nie zawilgły, lub że jak już podwilgną cuś to niech schną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 03.01.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mam jednak juz prad wiec nie ma problemu, odpalam piec i jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jak nowa budowa i świeże mury to będzie - parowanie wody. A potem mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts