Gość SS 17.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Wzdłuż ściany? to znaczy jak? Czujki pasywne podczerwieni są kierunkowe tzn najlepiej wykrywają przemieszczanie się obiektu równolegle do lustra czujki. Czyli jeśli miejscem agresji jest okno to czujka musi być bokiem do okna a nie na przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość SS 17.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Albo problematykę znasz i zrobisz poprawnie, albo nie. Który masz numer licencji? (Bo ja mam numer 1. Pierwszą wydaną w tym kraju!) Adam M. Mam nadzieję, że nie chwalisz się kursem ukończonym w Techomie? Bo tam jakoś przez ponad 15 lat nie zauważyli, że technika idzie do przodu i cały czas uczyli i chyba dziś uczą wg wymagań dla systemów klasy SA-3 i SA-4 wg normy której nie ma a nie wg stopni zabezpieczenia od jeden do cztery wg europejskiej normy PN EN 50131-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apiniu 01.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam . Poszukuje dobrego instalatora alarmu w nowobudowamym domku .. Zestaw firmy Satel--- Woj Lubuskie miejsc. Słubice. Kogo panowie Polecą ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts