BrodowskiG 16.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam! Wymyśliłem, że mógłbym kupić na prezent gniazda sterowane pilotem. Mam w związku z tym pytanie. Czy jeżeli wsadzę takie gniazdo do do zwykłego PODWÓJNEGO gniazda w ścianie to czy to sterowane nie będzie ona na tyle duże, że nie będę mógł wsadzić wtyczki np. od laptopa w drugie miejsce w gnieździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aruch 16.12.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Niestety mam tak jak Ty mówisz. Może są z przekręcaną wtyką te gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam! Wymyśliłem, że mógłbym kupić na prezent gniazda sterowane pilotem. ? jeśli prezent ma być dla żony to nie radzę - wylecisz z domu jak nic. Razem z wycieraczkami do samochodu które zepewne kupiłes Jej wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 17.12.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam! Wymyśliłem, że mógłbym kupić na prezent gniazda sterowane pilotem. Niestety moje narzędzie http://us.123rf.com/400wm/400/400/alex_star/alex_star1010/alex_star101000209/8049170-szklana-kula-ziemska.jpg zostało zawirusowane, więc jakby można link lub zdjęcie tych sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 17.12.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Prezent miał być dla taty bo ma w pokoju wysoką lampę stojącą na podłodze w narożniku i jakoś nikomu nie chce się jej włączać a tak można by z łóżka sobie pstryknąć. te sterowniki to takie jakich pełno na allegro pod hasłem "bezprz* gniaz*" lub "gniaz* pilot*". Byłem wczoraj w sklepie zobaczyć jak to wygląda i niestety będzie nachodzić na na drugie gniazdo, musiałbym użyć przedłużacza z listwą. Ale jak chodziłem po sklepie to wpadłem na pomysł alkomatu pewnie będzie bardziej przydatne i nie bierze prądu na czuwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts