niktspecjalny 22.02.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Przepraszam, że się wciąłem:) Mam nadzieję, że się nie obraziłeś? Oczywiście cała zasługa Twoja, znalazłeś bardzo interesujący tekst o zdunach. No co ty???Cała przyjemność po twojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 22.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No co ty???Cała przyjemność po twojej stronie. No to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 22.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 nie...... na moim wątku...Rz: Twój to jest BLOG na który praktycznie nikt nie zagląda ....." Eniu eksperymentuje" to fajna nazwa ale eksperymentów to za wiele nie opisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ahoj.Nekrmte opice!S pozdravem. na evropském kontinentu dosud věří v to trampové ... První Mag - Kamnar Prowl - Putovní Iskra, staví domy v aktuálním kusu, který přináší štěstí a prosperitu. V domě, kde se oheň vymkne ... v těchto domech se narodil průvodci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Twój to jest BLOG na który praktycznie nikt nie zagląda ....." Eniu eksperymentuje" to fajna nazwa ale eksperymentów to za wiele nie opisałeś A jednak Cie drażni No dzięki , dzięki, ale jak już go reklamujesz to bądź łaskaw linkę zapodać : http://www.komineknasz.pl Tam jest sporo informacji, które Ci się przydadzą jak przestaniesz sprzedawać Romotopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 23.02.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ciekawostka.. Wyzdrowieliście obaj jednocześnie .. W jednym temacie skończy pisać Piotr to w drugi "Eniu" zaczyna ... to tak przez przypadek .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ok. Właśnie z Eniem ustaliłem ,ze będziemy pisać w różnym czasie. Admina poproszę o przesunięcie wypowiedzi zamieszczonej niezgodniez życzeniem Mistrza Zduńskiego, jeśli jednak dojdzie do takiej katastrofalnejpomyłki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ok. Właśnie z Eniem ustaliłem ,ze będziemy pisać w różnym czasie. Admina poproszę o przesunięcie wypowiedzi zamieszczonej niezgodnie z życzeniem Mistrza Zduńskiego, jeśli jednak dojdzie do takiej katastrofalnej pomyłki.... :D:D.............nie no nie unoś tak Piotrze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 23.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A jednak Cie drażni No dzięki , dzięki, ale jak już go reklamujesz to bądź łaskaw linkę zapodać : http://www.komineknasz.pl Tam jest sporo informacji, które Ci się przydadzą jak przestaniesz sprzedawać Romotopa. Eniu, tam na stronie www to Ty ? No,no ładny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Eniu, tam na stronie www to Ty ? No,no ładny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 24.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Eniu, tam na stronie www to Ty ? . :lol2 To bardziej realne zdjęcie Enia ..http://otoczyniewszystkonowe.pl/czarna_arabka_.jpg Edytowane 24 Lutego 2012 przez M***ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 24.02.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 :lol2 To bardziej realne zdjęcie Enia ..http://otoczyniewszystkonowe.pl/czarna_arabka_.jpg No nie, teraz to trochę przesadziłeś. To bardziej do kominiarza podobne. Boję się tylko, że jak inni się o tym dowiedzą to Tobie też coś znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 24.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wiesz dowcip polega na tym że akurat mnie zna w tej branży wiele osób. Sporo jeździmy po firmach z towarem[ wkłady kominkowe, kafle,szamoty , kleje zduńskie ] , organizujemy szkolenia ...Bierzemy udział w targach budowlanych gdzie spotykają mnie klienci i konkurencja:rolleyes: Działam w temacie zduństwa od ponad 20 lat .. Mnie widziało " na żywo " setki osób związanych z budowaniem kominków oraz szeroko pojętą branżą kominkarską i zduńską . Widok może nie ciekawy ale "gęba" znajoma .. i nie tajna/poufna/anonimowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rikmen 25.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wiesz dowcip polega na tym że akurat mnie zna w tej branży wiele osób. Sporo jeździmy po firmach z towarem[ wkłady kominkowe, kafle,szamoty , kleje zduńskie ] , organizujemy szkolenia ...Bierzemy udział w targach budowlanych gdzie spotykają mnie klienci i konkurencja:rolleyes: Działam w temacie zduństwa od ponad 20 lat .. Mnie widziało " na żywo " setki osób związanych z budowaniem kominków oraz szeroko pojętą branżą kominkarską i zduńską cyt:Jeśli marzycie Państwo o kominku, funkcjonalnym i estetycznym; kominku, który będzie ozdobą Waszego domu - skontaktujcie się z firmą KOMINKI BIELAWSKI . Od ponad trzydziestu lat specjalizujemy się w budowie kominków, kuchni i pieców kaflowych oraz sprzedaży materiałów i części do budowy kominków, pieców i kuchni. mistrzu- coś mi tu nie pasi, dodaj jeszcze że, jest was dwóch ,a faktycznym Mistrzem Zduństwa jest wasz tata Jan. Pozdrowienia dla Mistrza.RiK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 mistrzu- coś mi tu nie pasi, dodaj jeszcze że, jest was dwóch ,a faktycznym Mistrzem Zduństwa jest wasz tata Jan. Pozdrowienia dla Mistrza.RiK. Ten drugi nadużywa emotikonów. Po tym można poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.02.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Teraz już rozumiem...http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fotoczyniewszystkonowe.pl%2Fczarna_arabka_.jpg Edytowane 25 Lutego 2012 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.02.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) OK. Nie tylko chętni rozrywki zaglądają do tego wątku. Tym którzy czekają na wyniki testów i zdjęcia, powiem tylko, że testy Pamy trwają nadal. Przedłużyliśmy czas "aresztu" wkładu w obudowie bez wentylacji. Postanowiłem poddać wkład długotrwałym "męczarniom", prawie do końca sezonu grzewczego. Jednocześnie badane są inne urządzenia i sprawdzane inne problemy. Postanowiłem zamieścić na koniec jedną fotorelację o wszystkim , by głupie uwagi "mądrych inaczej", nie zaśmiecały każdego wklejonego tu zdjęcia. Pama jest teraz ubrana w płaszczyk przerobiony z płaszczyka PIECYKA NR 1. Na zdjęciach (zamieszczonych już kiedyś) : Pama i Piecyk nr 1. Edytowane 25 Lutego 2012 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 25.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=103005&d=1330169070 Ciekawe ustawienie płyt szamotowych ... takie glazurnicze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 25.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Po tym można poznać. Poznać można także niedoszłych klientów .. Poznaje .. i pamiętam co mi powiedziałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Poznać można także niedoszłych klientów .. Poznaje .. i pamiętam co mi powiedziałeś . A co? Najczęściej powtarzłem "kiedy mogę liczyć na ofertę" Po dwóch miesiącach czekania odpuściem. Romotopy bardzo mi się podobają w dalszym ciągu (szczególnie bardzo funkcjonalny, moim zdaniem, popielnik) ale dość skutecznie mi je obrzydziłeś. Zrozum że moje złośliwości (drobne uważam) pod Twoim adresem są wynikiem tego że opóźniłeś mi wykonanie kominka tak ze musiałem go robić już po wprowadzeniu się do domu. Mogłeś od razu powiedzieć "panie szanowny, nie mam czasu/źle panu z ryja patrzy/poniżej 20 tys roboty nie tykam/znajdź kogoś innego* a nie obiecywać co kilka dni ofertę która nigdy nie przyszła. Teraz nie miałbyś się czego wstydzić i bym się wyzłośliwał. A tak.... Możesz na mnie liczyć, do usług:hug: *- niepotrzebne skreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts