Karlsen 09.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Powiem trak. Przepraszam, że wam dupę zawracałem... Dla tych , którzy jednak z tego "picu na wodę" coś wynieśli - zakończenie prób Pamy w obudowie szczelnej typu hypocaustum. Bez komentarza, bo mi się odechciało. Same zdjęcia muszą wam wystarczyć, i stwierdzenie, że nic nie pękło i nic się nie "wygło"! Eniuchna - Twoim zdaniem żadnych przeciwwskazań do stosowania w zabudowie zamkniętej czy trzeba konsultować z lekarzem lub farmaceutą? Wróć do nas i pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Eniuchna - Twoim zdaniem żadnych przeciwwskazań do stosowania w zabudowie zamkniętej czy trzeba konsultować z lekarzem lub farmaceutą? Wróć do nas i pisz! Lizussssss :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 10.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jednak wypalenie zawodowe. Tu nawet wazelina nie pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja rozumiem ,że jedziesz na targi ..........ale ,żeby nic nie napisać o kondycji firmy -wzorcowej-eksperymentalno-usługowej-kosmoskiej-pamowskiej :D eniek wstydź się......taki fachowiec i nic..............porażka............:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ENIEK się normalnie boi................zakończył eksperyment i po swojemu ma to w du.pie.Brawo ENIU jesteś debeściak(the beaest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 11.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Hejka. Obiecana była fotografia montażu szyby w drzwiczkach.I nie ma.Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Hejka. Obiecana była fotografia montażu szyby w drzwiczkach. I nie ma. Będzie? Eniek na emeryturze:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.01.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Eniek na emeryturze:no: Jak nie będziesz fajfusił, możemy "eksperymentować"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.01.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jak nie będziesz fajfusił, możemy "eksperymentować"... Przecież Wiesz ,że Cie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 14.01.2014 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witaj, Eniu, przeczytałem cały wątek. Mam nadzieję, że będziesz kontynuował testy. Z zainteresowaniem tu zaglądam. Pozdrowienia. PS. Wstawisz foto szyby? Wstaaaaaaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 O jaką szybę chodzi, bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 17.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O jaką szybę chodzi, bo nie pamiętam? patrz pięć postów wyżej, skleroza czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts