Patryk Adam 14.08.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Zastanawiałem się nad zakupem kominka gazowego, ale wybrałem jednak biokominek firmy [MODEROWANO]. Wydał mi się dużo bardziej praktyczny i przyjazny dla środowiska, a to jest dla mnie bardzo istotne. Plus oszczędność jest większa. Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fankominkowy 21.06.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Witam a ja miałam w domu kominek opalany drewnem - radocha z przygotowań do palenia, zapachu, widoku ognia; gorzej było ze sprzątaniem - nie chciało się, ale działałam. teraz mieszkam w bloku i mam kominek gazowy (tylko taki mogłam mieć); wyleczyłam się z zapachu a widok ognia nadal suuuper i wszystko bez przygotowań i sprzątania. Ale każdy wybiera co lubi a czasami co musi. To co ja kupiłam pali się tak: Edytowane 21 Czerwca 2016 przez fankominkowy nie ten film wgrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 21.06.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 w jakim bloku masz tego gazowca ? chyba nie takim z osiedli z płyty ? nie mac ludziom w głowach tym marketingowym belkotem . w tzw bloku nie zainstalujesz nic powyżej biokominka a ile to cudo kosztuje ? Witam a ja miałam w domu kominek opalany drewnem - radocha z przygotowań do palenia, zapachu, widoku ognia; gorzej było ze sprzątaniem - nie chciało się, ale działałam. teraz mieszkam w bloku i mam kominek gazowy (tylko taki mogłam mieć); wyleczyłam się z zapachu a widok ognia nadal suuuper i wszystko bez przygotowań i sprzątania. Ale każdy wybiera co lubi a czasami co musi. To co ja kupiłam pali się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian222222 29.11.2018 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Witam, mam pytanie odnośnie kominka gazowego Leo 100. Ma on zakres mocy grzewczej od 4,3 do 10 kW.Chodzi mi o sposób jego obudowania, jedni instalatorzy mówią że płytą k/g ogniową inni że płyty krzemianowo - wapienne a różnica cen jest bardzo znacząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.11.2018 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Kominek to urządzenie grzewcze. Chcesz go obudować papierowymi płytami? Płyta GK, to gips i papier z dwóch stron.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts