Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

Aricia no kawełek spory mam do Wawy więc tam się specjalnie nie wybiorę. Czarne może i by ciekawie wygladały, ale mi zależy na uzyskaniu jasnego, świetlistego wnętrza. Kupiłam te szare panele i już pluje sobie w brodę, że za ciemne, więc te czarne eamsy bym pewnie przeklinała:). Edytowane przez bluezee

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

Super to wygląda, pasuje i jak dla mnie jest ok. A nie najgorzej to miało być w związku z tą wysokością luster, skoro i tak nie da rady jej zmienić (zresztą chyba nie warto) to niech tak zostanie, jest ok.

Moim zdaniem też ciut niżej byłoby lepiej ael tam znów są zaraz te zagłówki i jeszcze tyle wiercenia na darmo - dlatego piszę, jest ok. nie warto zmieniać.

Przyjęłam,że Wam się podoba. Cieszy mnie to niezmiernie:wiggle:

Lasche wiadomo-za grzecznie jest dla Ciebie to jestem w stanie zrozumieć, trochę już Cię zdążyłam poznać:) Dziś zamówiłam ostatnie ramki na zdjęcia. W weekend będziemy się przymierzać do drugiej części wizualizacji.

Monika-dziękuje:rolleyes:

Jeszcze nie kupiłam tych eamsów. Rozważam zakup w decolabie. Nurtują mnie różnego rodzaju tworzywa z jakich te krzesła są wykonane. Jedni oferują z polipropylenu jeszcze inni z poliwęglanu albo z pleksiglasu (które są podobne najgorsze). I które tu wybrać:eek:? Ktoś z Was kupował w Decolabie te krzesła? Na stronie sklepu jest zbliżenie tego krzesła i to drewno jest takie blade, śruby są na wierzchu. Dajcie namiar na sprawdzoną ofertę w końcu takie popularne te eamsy na forum.

• 2 weeks później...

Przyjm życzenia Babo kochana

od drugiej baby z samego rana.

Niech dzień cały będzie radosny,

bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!

Szczęścia życzę Tobie, sobie

i kobietom na całym globie!

By marzenia się spełniły,

a Nas chłopy wyręczyli!

My dziś drinki i kaweczki,

Nasze święto dziś Babeczki!

http://emoty.blox.pl/resource/flower1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/flower1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/flower1.gif

Witam Cię Olu,

Tak jak widzisz, u mnie narazie nie ma co oglądać. Salon ze zdjęć już znacznie odbiega od tego jak będzie wyglądał. Czekają nas zmiay w postaci białych, jednolitych zasłon, dojdzie galeria zdjęć w salonie, poduchy, no i wyczekane białe eamsiki na drewnianych nóżkach. Kuchnia czeka na dodatki, przedpokój to samo narazie gołe ściany. Także posucha straszna.

Edytowane przez bluezee