bluezee 21.02.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Aricia no kawełek spory mam do Wawy więc tam się specjalnie nie wybiorę. Czarne może i by ciekawie wygladały, ale mi zależy na uzyskaniu jasnego, świetlistego wnętrza. Kupiłam te szare panele i już pluje sobie w brodę, że za ciemne, więc te czarne eamsy bym pewnie przeklinała:). Edytowane 18 Grudnia 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 21.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Super to wygląda! Faktycznie wiszą trochę za wysoko. Obniżyłabym je trochę nad sofą i zostawiła mniejszą odległość pomiędzy dwoma rzędami. Od razu wydaje się jaśniej i przestronniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No to kamień mi spadł z serca:) Nie są za duże? Wiolu pogadam z małżem i zapytam się czy da się je przewiesić, ale obawiam się, że jak już poprzewiercał ściany, wbił kołki to nie będzie tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No i tak jak się obawiałam musi zostać tak jak jest. Każde lustro jest na 4 kołki i praktycznie musielibyśmy zacząć całą zabawę od nowa + szpachlowanie i malowanie po dziurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie jest najgorzej, może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie jest najgorzej, może być. monikaa13 Skrajnie różne są Twoje komentarze. To jest "super" czy "nie jest NAJGORZEJ"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Super to wygląda, pasuje i jak dla mnie jest ok. A nie najgorzej to miało być w związku z tą wysokością luster, skoro i tak nie da rady jej zmienić (zresztą chyba nie warto) to niech tak zostanie, jest ok. Moim zdaniem też ciut niżej byłoby lepiej ael tam znów są zaraz te zagłówki i jeszcze tyle wiercenia na darmo - dlatego piszę, jest ok. nie warto zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 monikaa13 to miło mi to słyszeć bo już myślałam, że nasza praca poszła na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jak pokazywałaś tą wizualizację już mi się podobało. Fajne masz mieszkanko, trochę minimalistyczne ale super, kiedyś mi się takie bardzo podobały, teraz chyba trochę mi się odmieniło, lat przybyło i zwalam to na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Świetnie wyglądają te lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no i bomba!!!!tak niby retro-klubowo!!! smells'70!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dla mnie lekko za gęsto ...i nie wiem czy to sprawa wysokości czy wielkości ...choć pomysł lustrzany nadal popieram ...a może to ten porządek lustrzany pod linijkę mi przeszkadza (bo ja taki bałaganiarz raczej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.02.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Przyjęłam,że Wam się podoba. Cieszy mnie to niezmiernie:wiggle: Lasche wiadomo-za grzecznie jest dla Ciebie to jestem w stanie zrozumieć, trochę już Cię zdążyłam poznać Dziś zamówiłam ostatnie ramki na zdjęcia. W weekend będziemy się przymierzać do drugiej części wizualizacji. Monika-dziękuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.02.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jeszcze nie kupiłam tych eamsów. Rozważam zakup w decolabie. Nurtują mnie różnego rodzaju tworzywa z jakich te krzesła są wykonane. Jedni oferują z polipropylenu jeszcze inni z poliwęglanu albo z pleksiglasu (które są podobne najgorsze). I które tu wybrać? Ktoś z Was kupował w Decolabie te krzesła? Na stronie sklepu jest zbliżenie tego krzesła i to drewno jest takie blade, śruby są na wierzchu. Dajcie namiar na sprawdzoną ofertę w końcu takie popularne te eamsy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Przyjm życzenia Babo kochanaod drugiej baby z samego rana.Niech dzień cały będzie radosny,bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!Szczęścia życzę Tobie, sobiei kobietom na całym globie!By marzenia się spełniły,a Nas chłopy wyręczyli!My dziś drinki i kaweczki,Nasze święto dziś Babeczki!http://emoty.blox.pl/resource/flower1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/flower1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/flower1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przyszłam sie przywitac:wiggle: troszke przejrzałam-reszte nadrobie, bo tu mnie jeszcze nie było:no: Strasznie jestem ciekawa eamsików:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przyszłam sępić foty nowych krzesełek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.03.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Witam Cię Olu, Tak jak widzisz, u mnie narazie nie ma co oglądać. Salon ze zdjęć już znacznie odbiega od tego jak będzie wyglądał. Czekają nas zmiay w postaci białych, jednolitych zasłon, dojdzie galeria zdjęć w salonie, poduchy, no i wyczekane białe eamsiki na drewnianych nóżkach. Kuchnia czeka na dodatki, przedpokój to samo narazie gołe ściany. Także posucha straszna. Edytowane 9 Marca 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.03.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Narazie muszą Wam wystarczyć wizualizacje mojego salonu. Trochę roboty nas jeszcze czeka, więc jak tylko się uporamy to Was nakarmię zdjęciami:) Edytowane 11 Lutego 2013 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts