Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pełna obaw pokazuje Wam tą nową lampę w kuchni. Zastanawiam się czy nie skrócić kabla nawet o połowę bo lampa nie oświetla wszystkich blatów, narazie jest słaba żarówka, ale przy tak nisko powieszonej lampie wymiana chyba niewiele zdziała. Co myślicie??????

Przepraszam za kiepską jakość zdjęć=słaby aparat.

Edytowane przez bluezee

Miło słyszeć od Ciebie lasche słyszeć pozytywną opinię na temat lampy:) A co z tym kablem? Nie bedzie źle to wyglądało jak go trochę skróce? Przejrzałam Twoje propozycje i te etsy (3 link) najładniejsze. Tylko mały ten obrazek -rozmiarowo 2 kartki papieru, no i to jakaś zagraniczna strona. Przydałaby się polska strona z tymi etsami, gdzie mają duży wybór. Musze poszukać w necie

blue, lampa jest OK.

Kabelka bym nie skracała.

Nie wygląda na zbyt małą, ale gdybyś zrobiła jakieś szersze kadry to było lepiej widać :lol2:

Ta propozycja Lasche jest, moim zdaniem, świetna:

http://www.etsy.com/listing/66119623/art-for-kitchen-cathrineholm-typography

super ta lampa!!!!!! skróć kabelek, ale nie za bałdzo ;)

z plakatów najbardziej podoba mi się propozycja lasche, z tymi przyprawami, albo te Twoje dwa ostatnie przykłady.

z tych dużych blaszek, od lasche, ta jest też fajna

http://img0.sprzedajemy.pl/540x405_wspanialy-metalowy-plakat-blasza-1470620.jpg

...ale te postery z napisami są takie bardziej "Twoje"...tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Edytowane przez aricia

Bardzo się ciesze, że lampa wg Was wpisała się w kuchnie i ma się tam dobrze:) Teraz trzeba ją trochę ożywić. Wiem, że super jest ten ets od Lasche, tylko gdzie coś chociaż podobnego kupić;), no i przydałoby się coś rozmiarowo większego. Te moje etsy zapisałam na dysku kiedyś tam i nawet nie wiem z jakiego źródła pochodzą:( Chciałabym baaaardzo coś w tych klimatach. Przejrzałam stronę all posters częściowo (bo nie sposób chyba do końca przejrzeć wszystko za 1 posiedzeniem) i nic podobnego nie znalazłam. Jak byście dziewuszki natrafiły na coś w ten deseń to wklejcie proszę. Pamiętajcie o wymiarach, że nie może to być rozmiarowo kartka papieru. Szukamy czegoś większego Edytowane przez bluezee

myślę, że to nie takie łatwe, jak sobie wyobrażasz...nie da się od tak, skopiować fotki, czy obrazka i wydrukować w odpowiedniej rozdzielczości. no chyba, że to grafika do pobrania w odpowiednim formacie. pozostałe rzeczy trzeba po prostu jeszcze raz narysować w jakimś programie graficznym...i nie jest to raczej atrakcyjne pod względem cenowym ;)