bluezee 13.02.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To jest właśnie Aricia-mówisz masz, zawsze wnętrzarsko oblatana:) Aniu a nowoczesne wnętrza miałabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 13.02.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No no no świetna ta inspiracja, do Twoich wnętrz w tym drewnie będą idalne te lustra, ale nie widziałam nic podobnego, gotowego w sklepach. Zawsze wyjściem jest szklarz, który Ci zrobi na wymiar. Ja wziełam Te z Ikei bo były tanie i jednolite, mogły by być trochę mniejsze takie 45-tki byłyby najlepsze. No nic będą sięgać trochę wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.02.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 nic ciekawego z nowocześniejszych zdjęć póki co nie mam takie coś, trochę reto...później może coś znajdę http://www.trendey.com/wp-content/uploads/2012/01/ad-france_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 16.02.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aricia może ten link Ci się przyda : http://www.next.co.uk/x491300s2#822000x49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.02.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 fajne....szkoda, że nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aricia, jak zobaczyłam lustra, które chcesz mieć, to pomyślałam, że sama możesz je zrobić. Znaleźć jakieś drewniane tace i wkleić w nie lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przywiesiliśmy wczoraj lustra w salonie. Świetnie to wyszło, ale ja znowu mam problem z wielkością Tym razem zastanawiam się czy oby nie kupiliśmy za dużych tych luster. Może to takie wrażenie bo narazie wiszą jeszcze te panele w pasy i wnętrze jest takie niespokojne i chaotyczne bo są pasy, koła, geometryczne meble. Jak tylko zawiesimy ramki to wymienimy panele zasłonowe na białe, jednolite zasłonki. Przychodzę do Was z poradą. Nadszedł czas na zakup krzeseł eamsów. Też jesteście tak jak ja za białymi z drewnianymi nóżkami??? Pytam się bo małż mi wczoraj dał do myślenia mówiąc, że w salonie nie ma żadnego drewnianego akcentu... No i najważniejsze podeślecie mi namiar na te krzesła? Przeglądałam pobieżnie Allegro i kosztują tam 250zł za szt. i taka cena mnie bardzo satysfakcjonuje tyle, że nie mają z drewnianymi nóżkami i nie wiem, który sprzedawca oferuje najlepiej wykonane. Czytałam gdzieś u kogoś na wątku, że kupował na Allegro te krzesła. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie niech pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Czy te z drewnianymi nóżkami są wszędzie po 300zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ...no nie macie...ale przecież to właśnie mało się zmienić.... miałaś przecież ocieplić i "uszlachetnić" wnętrze, poprzez dodanie naturalnych materiałów ( drewna właśnie ) i pomyś, czy na pewno nie chcesz tam wrzucić choć jednego szaraka, albo pomarańczy .. możesz też zmiksować nóżki. część kupić z drewnianymi, a część z metalowymi. nie zapomnij upomnieć się o rabacik...często oferty już są tak przygotowane, ze przy zakupie kilku sztuk dają upust.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) rere, problem w tym że większość fajnych ( cenowo również) tac, ma nafrezowane uchwyty..... jest też opcja tamborkowa.....wiesz, te kółka, na których rozpina się tkaninę przy haftowaniu Edytowane 20 Lutego 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a ja się obrażam gdzie zdjęcia luster ja się pytam ???? a co ze stołem ? zostaje szklany bo coś nie doczytałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 rere, problem w tym że większość fajnych ( cenowo również) tac, ma nafrezowane uchwyty..... jest też opcja tamborkowa.....wiesz, te kółka, na których rozpina się tkaninę przy haftowaniu A widzisz o uchwytach nie pomyślałam. Tamborki to też dobra myśl bluezee, pochwal się kółkami. Co do krzeseł, skoro miałaś ocieplić salon to ja bym poszła w to drewno, albo jak aricia proponuje, zrobiła miks. Ja z alle... nie pomogę, bo mój Eames kupowany na ebay. Dopytaj dziewczyn, bo wiem, że był problem z kolorem drewna (wpadał w kolor pomarańczowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Dziewczyny jutro wkleje zdjęcia kółek , dziś nie dam rady. Ciekawa jestem co powiecie na temat wielkości. Może to i dobrze, że są takie duże. Dobra nie gdybajmy-jutro wkleje i czekam na opinie. Lasche stół zostaje ten co był-bez zmian. A z tym miksem to będzie za duży chaos, jakoś bardziej leży mi spokojniejsza wersja. Ustaliłyśmy z Wiolą, że pomarańczowy, czerwony, szary, biały i czarny to za dużo szczęścia na raz w jednym pomieszczeniu, dlatego rezygnujemy z tej pomarańczy a wprowadzimy czerń. Przekonałyście mnie biorę te z drewnianym akcentem, tylko fajnie by było znaleźć je tańsze niż po 300zł Edytowane 20 Lutego 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Imagschack stwarza problemy. Chciałam wkleić Wam zdjęcie wizualizacji od Wioli z krzesłami , ale nie mogę się zarejestrować, a jeszcze niedawno było bez żadnych komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 przerzuć się na picasaweb nie staraj się na siłę kupić tanio....w porównaniu do cen oryginałów to i tak za darmo...widziałam w pewnej przychodni stylion stojących eamesów w poczekalni...plastik, plastik, plastik plus wykończenie masakra....jechało koksem na odległość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A tak z ciekawości ile kosztuje oryginał? Strzelam -1500zł za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 dwa lata temu 260 euro + vat.....później już bałam się pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 20.02.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Czy te z drewnianymi nóżkami są wszędzie po 300zł? Witam, nie wszędzie http://allegro.pl/static-wood-abs-krzeslo-insp-projektem-dsw-i2153887251.html#tabsAnchor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Lina dzięki za namiar.Dostałam namiar od Arici na sprawdzone eamsy, ale krzesła są dostępne na zapytanie. Napisałam do nich, ale nikt nie odpisuje. Znalazłam na Allegro jeszcze taką ofertę z Warszawy.Aricia wiesz coś o tej firmie? http://allegro.pl/krzeslo-insp-eames-dsw-epc-vitra-warszawa-okazja-i2153154636.html Kupował ktoś z Was w sklepie internetowym? Jak z jakością i cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dawaj wizualkę z czarnymi, bo padnę z ciekawości!!!!!! daleko masz do wawy? znajomi kupowali we wrocławiu, ale na metalowym stelażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts