MarJel 09.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Stół dokładnie taki jak na wizualizacji? Galeria zdjęć fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.03.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Stół-zostaje z nami. Widziałabyś pewnie inny, ale nam nie przeszkadza. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wizualka piękna:rolleyes: Nie wiem czy widziałabym inny:P, ten wcale źle nie wygląda, powiedziałbym, że mi on tam pasuje Czyli już go masz, a nie narzekasz sobie na szklany blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 09.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 możesz zdradzić co to za lampa w salonie! SWIETNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.03.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Też uważam,że pasuje. W salonie jest trochę szklanych, przeźroczystych elementów więc nie razi napewno. Ma już trochę latek ten stół, dlatego może design już nie aż tak bardzo na czasie, ale jeszcze nam posłuży. W użytkowaniu spisuje się dobrze, nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.03.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 variola lampa jest z LEITMOTIV . Model RED coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 fajne pomysly na kuchnie. mi przypadla do gustu pierwsza propozycja rokoko - pasiaste rolety i zolty zyrandol. a stolik z easmsami i galeria fajnie sie prezentuja. te plakietki a la lata 50=60 zupelnie do mnie nei przemawiaja. lustra nad kanapa.... odwaza sprawa, ciekawie to wyglada fajne klimaty tworzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dobry wieczór! Ależ dawno mnie u Ciebie, blue, nie było. A tu coraz piękniej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 19.03.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Mam mizerne fotki, ale zawsze coś. Jesteśmy jeszcze w oczekiwaniu na szare dywaniki i poduchę. W tym tygodniu do mnie dotrą W weekend czeka mnie mycie okien w całym mieszkaniu, więc będą i nowe białe zasłonki. Narazie pokaże Wam efekt naszej weekendowej pracy Jak widać na załączonych obrazkach brakuje jeszcze zdjęć. Przydałby się jeszcze jakiś ładny wazon na świeże kwiaty. I jak fajnie wyszło? P.S. Zapomniałam dodać, że w małych, czarnych ramkach na ścianie naprzeciwko wejścia będą czerwone literki w białe kropki, którą stworzą napis EAT Edytowane 11 Lutego 2013 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 super!!! wszystko jak z obrazka o niebo lepiej z tymi krzesłami!!! a w ramki przecież możesz powstawiać nie tylko zdjęcia. również czarno/białe grafiki , ulubione motywy wydrukowane z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.03.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Bluezee, rewelacyjnie! Wszystko ze sobą gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny za pozytywne odp. Powiem Wam, że nawet jakby ktoś przekornie powiedział, że wnętrze wygląda kiepsko to i tak nie odebrałby mi radości z tego salonu. Nie mogę się doczekać dywaników, poduszki które zapowiadają się bardzo ciekawie. To właśnie one sprawią,że salon będzie przytulny i wreszcie taki jaki sobie wymarzyłam. No jeszcze 2 małe zakupy stoliczki i lampa stojąca i w końu salon będzie skończony. Co myślicie aby przez cały brzeg zasłony przeciągnąć czarną tasiemkę? Zrobić te zasłony takie trochę leżące na ziemi? No, ale one będą białe;) Edytowane 20 Marca 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to dopiero na czarnej tasiemce będzie zbierał się "korzuszek".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pomysł z czarną tasiemką zaczerpnięty z bloga Wioli:) Ciekawe jak to u niej się sprawdza bo ma takowe chyba w pokoju biurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Salun boski!! normalnie jak z gazety Ja bym dała leżące zasłony i bardzo cienkie firanki gładkie po bokach (na drugim głębszym torze) i zakryła tylko 1/2 okna z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Venus miałabyś przykładowe zdjęcie;)? Kupiliśmy te o to zasłonki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10083542/Widziałm w Ikei ciniutkie jak mgiełka białe firanki. I przez myśl mi przyszło by zastosować je u mnie, ale nie wzięłam niestety. O tych myślisz: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10070262/? Edytowane 20 Marca 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Taaaaaak! Chodzi o to, że zasłony wieszasz standardowo po bokach, a firankę głębiej ale nie rozpościerasz na całe okno tylko tak delikatnie na 1/3 lub 1/2 zakryte robisz tak że środek okna jest jakby goły, rozumiemy się? bo w pracy inspiracji żadnych nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ile centymetrów proponujecie zostawić dłuższe tak żeby się ładnie układały? Ma ktoś z Was jasne lub zupełnie białe zasłony spływające po ziemi? Czy już przeklinacie pomysł? Fajnie to wyglądać będzie, ale w użytkowaniu katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts