Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajne pomysly na kuchnie. mi przypadla do gustu pierwsza propozycja rokoko - pasiaste rolety i zolty zyrandol. a stolik z easmsami i galeria fajnie sie prezentuja. te plakietki a la lata 50=60 zupelnie do mnie nei przemawiaja.

lustra nad kanapa.... odwaza sprawa, ciekawie to wyglada :D

fajne klimaty tworzysz!

• 2 weeks później...

Mam mizerne fotki, ale zawsze coś. Jesteśmy jeszcze w oczekiwaniu na szare dywaniki i poduchę. W tym tygodniu do mnie dotrą:) W weekend czeka mnie mycie okien w całym mieszkaniu, więc będą i nowe białe zasłonki. Narazie pokaże Wam efekt naszej weekendowej pracy

Jak widać na załączonych obrazkach brakuje jeszcze zdjęć. Przydałby się jeszcze jakiś ładny wazon na świeże kwiaty. I jak fajnie wyszło?

P.S. Zapomniałam dodać, że w małych, czarnych ramkach na ścianie naprzeciwko wejścia będą czerwone literki w białe kropki, którą stworzą napis EAT

Edytowane przez bluezee

Dzięki dziewczyny za pozytywne odp. Powiem Wam, że nawet jakby ktoś przekornie powiedział, że wnętrze wygląda kiepsko to i tak nie odebrałby mi radości z tego salonu. Nie mogę się doczekać dywaników, poduszki które zapowiadają się bardzo ciekawie. To właśnie one sprawią,że salon będzie przytulny i wreszcie taki jaki sobie wymarzyłam. No jeszcze 2 małe zakupy stoliczki i lampa stojąca i w końu salon będzie skończony. Co myślicie aby przez cały brzeg zasłony przeciągnąć czarną tasiemkę? Zrobić te zasłony takie trochę leżące na ziemi? No, ale one będą białe;) Edytowane przez bluezee

Venus miałabyś przykładowe zdjęcie;)? Kupiliśmy te o to zasłonki:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10083542/

Widziałm w Ikei ciniutkie jak mgiełka białe firanki. I przez myśl mi przyszło by zastosować je u mnie, ale nie wzięłam niestety. O tych myślisz: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10070262/?

Edytowane przez bluezee