aricia 20.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 jeżeli te zasłony będą tylko dla ozdoby, to nie ma problemu ...gorzej, jak będziesz nimi "zamiatała"..wtedy lepiej zainwestować w jakieś plisy albo rolety. wydaje mi się, że wystarczy jakieś 15-20 cm...choć ja, po prostu, nie obcinam gotowych !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Bluezee ja mam zasłony ecru leżące fest na podłodze dokładnie jakieś 15-20 cm. Moim zdaniem efekt wizualny bardzo ciekawy, a jak zmywam podłogę to związuję je w taki piękny designerski() lekki przekładany supeł i na wyschniętą podłogę rozkładam. Brudu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie w temacie, ale muszę Wam coś pokazać. Padłam jak to zobaczyłam:rotfl: http://demotywatory.pl/3740187/Czego-Jas-sie-nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ile centymetrów proponujecie zostawić dłuższe tak żeby się ładnie układały? Ma ktoś z Was jasne lub zupełnie białe zasłony spływające po ziemi? Czy już przeklinacie pomysł? Fajnie to wyglądać będzie, ale w użytkowaniu katastrofa. Ja mam białez IKEa i nie zdecydowalam się, by je "położyć" na podłodze, choć tak podoba mi się bardziej. Gdybym je podczas mycia wiązała, to w życiu bym tych zagięć nie rozprostowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 oj tam!!! podłogę zmywa się ( tak po kątach;) ) raz w tygodniu??? blue na pewno wymyśli jakiś patent na "podwijanie: !!!! obczajcie lepiej to :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MRRttC8yn8Y#! sweeeeeeeeet!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Aricia widziałam tego małego wymiatacza:) Ja zawsze mogę zsunąć je na kanapę przy sprzątaniu, ale wyszyscy pukają się w głowę jak mówię, że chce białe zasłonki leżące na ziemi, ale kto nas zrozumie jak nie inne forumki muratora. Jaksie dzięki Tobie odzyskuje rozum, ale coś czuje, że mnie jednak opuści w tej kwesti. Zobaczymy ;)Ciekawe co Wiola (Rokoko) na to? Kurcze, nawet nie skomentowała swojego dzieła a my tak się staraliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 bluezee, w pierwszej chwili myślałam że to inspiracja z gazety:jawdrop: Jest zawaliście Kolorki, galeria, krzesełka, no cudo! jestem zakochana w Twoim mieszkanku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 tez pozwolilam sobie podejrzec jest PIEKNIE! wszystko biore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 martuś, czy ja już się pytałam, czy nie??? skąd masz tę swoją cudną, stojącą literkę???pewnie już srylion razy odpowiadałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 21.03.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jestem, czytam, podglądam mam bardzo dużo pracy i czasu mało, aby nawet coś na blogu umieścić To może też wypowiem się w kwestii zasłon. Ja myślę, że to zły pomysł. Nie tylko będą się brudziły, ale też osobiście mi do tego wnętrza nie pasują. Czarne tasiemki po bokach, to tutaj też nie najlepsze rozwiązanie. Byłyby kolejną graficzną formą, a tych mamy już w salonie wystarczająco Powiem tak - jeśli bardzo Ci się podoba takie rozwiązanie, to możemy je wykorzystać w innym pokoju, np. sypialni. Ja nie piszę, że salon wygląda jak z obrazka, bo Ty i tak wiesz, że tak myślę Z niecierpliwością czekam na zdjęcia gotowej galerii z czarno-białymi zdjęciami i czerwonym, kropkowanym napisem EAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.03.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 annNS2 cieszę się,że zajrzałaś i mam nadzieję, że jeszcze mnie odwiedzisz. U mnie tak to się już jakoś dziwnie się przyjęło, że wypowiada się tylko kilka stałych osób a inni siedzą cicho. Może dzięki Tobie ujawni się więcej osób. Aniu, literki są z Rabose Workshop http://www.rabose.com/ No to Wiola nas pogoniła z tymi zasłonami a małż się cieszy:))) Wiem, że to nieszzerze zabrzmi , ale przechodziły mi takie myśli po głowie że długaśne, leżące zasłony to nienajlepszy pomysł do salonu aspirującego na nowoczesny i minimalistyczny w formie. Ciekawa jestem czy ta firanka-mgiełka z Ikei przejdzie;)? Wiolu:popcorn: ? No i co tu pisać dostałam od Was wiatru w żagle i w końcu naprawdę cieszy mnie to nasze urządzanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 kojarze twoje wnetrza z watku o szarosciach...ale za masz wlasny to jakos mi umknelo bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.03.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 annNS2 właśnie przejrzałam Twoją galerię. Świetnie sobie poradziłaś z urządzaniem. Łazienka bije na głowę. Wyczuwam podobne klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 tylko u mnie wiecej 'dupereli'...od ktorych jestem uzalezniona zamilowanie wyniesione z domu i JUZ nie mam gdzie tego upychac, obrazy 'walaja' sie po katach (szkoda mi scian, ktorych zreszta mam za malo) a u ciebie tak jasno i przestronnie. i dodatki dobrane idealnie ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 22.03.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Chyba Wam nie przypadły do gustu moje minimalistyczne grafiki, ale tutaj to dopiero jest wybór: http://www.theresesennerholtshop.se/echarge/ Ja już myśle, gdzie by je ulokować Dorzucam do kolekcji: - PLAKATY - PLAKIETKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena84 22.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cudna ta kuchnia, duzo bieli ale bez efektu "szpitala" bardzo mi sie podoba jasny blat i zlew - z czego jest wykonany? obawialabym sie tylko zbyt duzej wysokosci kranu - mysle ze mam podobnie i u mnie strasznie chlapie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 25.03.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Magda zlew jest ceramiczny. Trochę się chlapie przez tą wysokość kranu, ale zmywamy w zmywarce więc nie jest źle. Weekend się kończy:( ale przyszły moje wyczekane dywaniki. To jest coś takiego: http://img809.imageshack.us/img809/8854/p3210274.jpg' alt='p3210274.jpg'>Wiecej zdjęć wkleje jak tylko zawiesimy zasłony, będzie okazja zobaczyć kolejne metamorfozy, jakie przechodzi salon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Czekam na kolejną odsłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 26.03.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jak Wam się dzisiaj wstawało? Ja miałam wrażenie, że budzik dzwoni w środku nocy. W dodatku -2 na dworzu nie nastrajało mnie optymistycznie. Ostatnio chodzą mi po głowie dodatki do mojej kuchni z Nexta. Natknęliście się może w naszych polskich sklepach internetowych na artykuły wyposażenia wnętrz z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.03.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Bluezee, a co dokładnie Cię interesuje z tego Nexta. Ja nie widziałam w polskich sklepach, ale ostatnimi czasy jakoś mało po nich chadzam . Dzisiaj byłam w Nexcie i macałam co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts