jaksie 20.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A ja przy takiej bazie nie bałabym się różnych kolorów w dodatkach i nie trzymałabym sie konsekwentnie tej czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 20.12.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ..to znaczy? W kuchni wprowadzić np. tę żółć? czy cokolwiek innego?Myślisz, że trzymanie się tylko tej czerwieni będzie nudne? Lepiej zrobić pstrokaciznę czy w każdym pomieszczeniu konsekwentnie jeden kolor tylko w każdym inny? Khm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.12.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 hej!!!! znalazłam Cię !!!!! wysłałam wiadomość.....lepiej późno.... niż jeszcze później mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam. jak nie, będziemy dalej myśleć !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.12.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Moim zdaniem, w takim wnętrzu, kiedy bardzo oszczednie dodaje się kolor, nie należy się bać różnych kolorów. Dla mnie jeden kolor dodatków kojarzy się z dobieraniem butów i szminki do torebki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Lampę Submarine widziałam już gdzieś w białej kuchni z drewnianym blatem. Nie pamiętam kogo była ta bardzo ładna kuchnia, ale bardzo fajnie się tam ta lampa wpisała w towarzystwie żółtego samochodzika na blacie o ile się nie mylę. U siebie jej nie widzę bo nie chcę nic plastikowego. Aricia zaproponowała mi tą lampę http://www.elektryczny.com/go/_info/?id=1407&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885. Jest bardzo ciekawa, ale trochę za zimna. Dumam nad nią, ale wciąż szukam czegoś co będzie tzw. "kropką nad i" Ciągle mam jeszcze w myślach żółtą i białą z hk living http://pufadesign.pl/55-nowoczesne-industrialne-lampy-wiszace-hk-living-?p=2 (2 ostatnie tylko w innych rozmiarach). Aricia pisałaś mi, że one stylizowane są na skandynawskie czyli co nie bardzo? Dla mnie te lampy są takie surowe i proste w formie i stylem podobne do mojej minimalistycznej lampy z salonu .Może się mylę...Widziałabym w kuchni jeszcze coś w tym stylu: http://img525.imageshack.us/img525/9000/p1180695.jpg' alt='p1180695.jpg'> Niekoniecznie identyczna lampa, ale coś podobnego. Wogóle to widziałabym tam lampę w stylu forumowej lasche . Ta lampa kojarzy mi się niewątpliwie z jej stylem. Aricia i inni co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ja uwielbiam skandynawskie klimaty!!! tylko troszkę jest mi już ich za dużo . szczególnie w takiej dosłownej wersji, typu biała kuchnia z ikei+boazeria+metalowe lampy itd. na domiar złego, pojawiają się już kiepskie wersje, nieudolne aranżacje stylizowane na skandi. może jestem troszku przewrażliwiona lampa sama w sobie jest świetna. tylko trzeba by chyba czymś dalej do niej nawiązać. jakiś chlebak itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.12.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bluzee akurat o submarine myślałam w kontekście przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Aricia, czyli co nie skreślać jej? A jak myślisz będzie ta z Hk living pasować do czałości mieszkania? Nie chciałabym zrobić kuchni całkiej z innej "beczki":) A co z kolorem? No i te laschowe lampy nic nie napisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bluzee akurat o submarine myślałam w kontekście przedpokoju Do przedpokoju mówisz jaksie? Ta Submarine jest taką "wesołą" lampą, chyba ten żółty kolor daje takie wrażenie więc może i by stworzyła ciekawy duet z Hang it all w tym moim wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 nie wiem dokładnie, o które laschowe lampy się rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Do przedpokoju mówisz jaksie? Ta Submarine jest taką "wesołą" lampą, chyba ten żółty kolor daje takie wrażenie więc może i by stworzyła ciekawy duet z Hang it all w tym moim wiatrołapie. Mnie by się podobało ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Bluezee chyba wspominasz kuchnię Mazo Czy kuchnia jest otwarta na salon? Jeżeli tak to ja bym nie dawała tam innego koloru. Jeżeli nie to możesz dopieścić ją dodatkami, kolor może być jeden z tego wieszaka lub 2 Te kolorowe plastikowe lampy z widoczną żarówką...pamiętam jak ojciec kiedyś przyszedł do domu z taką lampą muchomorem do kuchni z widoczną żarówką Może zwykła lampa koma za 280 zł? P.S. Lubię u kogoś kolorowe dodatki, ale zbyt wiele kojarzy mi się ze świetlicą dla dzieci Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 nie wiem dokładnie, o które laschowe lampy się rozchodzi Ojej aricia tylko nie przekopywanie się przez przepastny wątek Lasche:) Znasz lepiej ode mnie jej galerię Jednym słowem widzisz coś z laschowych lamp u mnie? Dodam, że nie mam konkretnego modelu na myśli jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jeszcze miałam spytać gospodyni czy krzesła w jadalni są ostateczne wymarzone? Jakoś mi lepiej pasowałyby eamsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Venus tą masz na myśli na przedpokój: http://www.ceneo.pl/6786679? Taka trochę bez wyrazu:(Kuchnia nie jest otwarta na salon, z kuchni jest od razu wyjście na przedpokój. Z tymi krzesłami to mnie Venus nie denerwuj lepiej. Nie mogę na nie patrzeć. To spadek z poprzedniego mieszkania. Mam w zamiarze kupić po wykończeniu kuchni i wiatrołapu białe eamsy tylko zastanawiam się z jakimi nóżkami (drewniane czy metalowe srebne)? Edytowane 21 Grudnia 2011 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bluezee do ciebie pasuje mi lampa z charakterem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.12.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 submarine jest lamp a, która nie daje jakiegoś ogromnego światła. Mam w pokoju dziennym obecnie to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Bluezee tak tą lampę miałam na myśli, uważam że jest nowoczesna i bardzo neutralna Wolałabym zdecydowanie eksponować wieszak + na pewno jak to na przedpokoju dojdzie jakiś parasol itp. Skoro kuchnia nie jest otwarta to z kolorami możesz eksperymentować Bazę w kuchni do tego masz świetną A z eamsami to widzę że trafiłam Nogi ...hmmm metalowe ale nie pamiętam jaką masz podłogę. Edit: już wiem, nogi metalowe lub alternatywnie do pomalowania na czarno lub szaro a np krzesła w szczytach nogi czerwone albo kolorowy eames Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bluezze super ta kuchnia, daj wiecej fotek i nie kokietuj tu nam, mi bardzo się podoba, super ten blacik pasuje, zlewu takiego jeszcze nie widziałam ale bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ja w przedpokoju poszła bym jednak w stroną jakichś fajnych reflektorków. no chyba, ze nie potrzebujesz mieć tam jasnego swiatła. a submarine to właśnie jest lampa, która kojarzy mi się z lasche ! ona chyba większość zwisów ma w tym stylu? jeżeli hol jest długi, możesz powiesić dwie lampy w rzędzie. dobrze, ze te krzesła sobie pójdą...nic nie chciałam mówić, ale troszkę psuły mi całść ...teraz mogę spać spokojnie chcesz mieć multikolor w domu? możesz mieć w kuchni również tę lampę, tylko w innym kolorze. a eamesy możesz zamówić z drewnianymi i metalowymi nóżkami, również w różnych kolorach. http://d30opm7hsgivgh.cloudfront.net/upload/7410625_8Cpn0Y01_c.jpg http://2.bp.blogspot.com/-UvzeiSaykbQ/TubRjzVI5XI/AAAAAAAAD88/1xHuwYiZ3Ng/s640/4.jpeg a poza tym, to zmień może nazwę wątku i wklej fotki pozostałych pomieszczeń!!!! będzie wtedy mozna globalnie podejść do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts