Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie też nie widzi się ta gazeta w kuchni :(

śmieszne te kropki. tylko że nadadzą kuchni taki styl a'la "pin up", lata 50 etc....nie wiem, czy o to Ci chodzi?

ta tkanina z ikei, którą pokazała Ania, chyba bardziej na"tak" :yes:...tylko...czy nie za dużo literek już się u Ciebie zrobi?

Aricia tymi kropkami chciałam wprowadzić trochę taki klimat retro. Wiola zaszczepiła we mnie sympatię do wnętrz ciepłych w odbiorze, dlatego chyba trochę oddalam się od wielbionego przeze mnie minimalizmu.

Bluezee :) A moje wnętrza znasz? Ja zawsze chciałam mieć minimalizm, wnętrza nowoczesne bardzo, bardzo, a widzisz jak wyszło. Najpierw żółty w kuchni, potem krzesła, lampka i takie tam. I powiem Ci, że mi się podoba i już całkiem, całkiem takie nowoczesne do mnie nie przemawiają. A u Ciebie takie trochę retro też by pasowało, wszak lampę masz kuchni boską przecież.

ja nie mówię, że kropki są beeee !!!! nawet ostatnio śmieszny czajnik widziałam http://www.garneczki.pl/produkt/czajnik-biale-kropki,2936

tylko z kropkami to mi się od razu kojarzą klimaty pin up właśnie :D

od razu widzę roletę w kropki czarne, ale szelki czerwone. no i jakiś plakat z babeczką pin up na ścianie :D:D:D

http://2.bp.blogspot.com/-NQuN5DkAEZM/T2zLUxp07fI/AAAAAAAAFu0/8aJyU-XEKiE/s640/bergman_mousetrap.jpg

Edytowane przez aricia

Aricia tak się postarała, ale te retro obrazki w stylu pin up kojarzą mi się z wcześniejszymi metalowymi tabliczkami. Klimaty pin up to jednak nie do tej kuchni. Te kropki to był zły pomysł chyba, że w innej postaci jako mały element dekoracyjny, ale na rolecie po przespaniu się z tą myślą mówie kropkom nie.

Monika kuchnię masz boską, najbardziej mi się podoba z całego mieszkania, a ten żółty to cały sekret jej urody.

Edytowane przez bluezee