aricia 04.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) a te widziałaś?http://www.exitodesign.pl/images/IMAGES2/zegar_scienny_KA5147BK.jpghttp://www.exitodesign.pl/images/IMAGES2/zegar_scienny_KA5147WH.jpgw ogóle tu mają chyba największy wybór http://www.exitodesign.pl/karlsson-m-1.html?page=29&sort=3a Edytowane 4 Maja 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.05.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Aniu, Czy nam się podoba? Jestem mile zaskoczona. Bałam się efektu przytłoczenia zupełnie niepotrzebnie, bo kuchnia nabrała tylko wyrazu przez te pasy. Powiem Wam, że te zdjęcia są tak kiepskie,że nie oddają uroku wkomponowania się tej rolety. Całkiem inaczej wygląda to na żywo, fajnie ta czerń +biel kontrastuje z żywą zielenią roślinki. Ostrość zdjęcia jest praktycznie żadna, kolory są rozmyte, dlatego moze nieciekawie na pierszy rzut oka wyglądać całość. Grafikę, nowy zegar sfotografuje konkretniejszym aparatem a nie 10 letnim złomem. Zegary widziałam, ale tak jak mówiłąm po tym Mini Filipie nic mnie z nóg nie zwala. Są fajne,ale to nie to co by mnie porwało. Widziałyście może coś podobnego do Mini Filipa Karlssona? Jeżeli natraficie przeglądając ofertę w necie na fajny, zegar pasujący do mojej kuchni to pamietajcie o mnie:)Dziewczyny szukam czegoś praktycznego, całorocznego na balkon, czegoś takiego co wytrzyma zimę i lato bez ściągania tego na zimę. Te słomki to chyba raczej tylko na lato. A ten sztuczny żywopłot Was nie przekonuje? Edytowane 4 Maja 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 u nas slomki-patyki z castoramy caloroczne - poki co przezyly juz 2 zimy ale czy ta materialowa plachta nie bedzie sie za bardzo brudzic i nie beda sie robic na niej zacieki po deszczu?...tak glosno mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 kurde, no ja mam jakoś awers do sztucznej roślinności...jedyne co kiedyś mnie mile zaskoczyło, to balkon wyłożony sztuczną trawą, która do złudzenia przypominała skoszony trawnik u nas sąsiedzi mają takie patyki cały rok. faktycznie, to jest najbardziej neutralne, ale jak dla mnie takie troszkę za "swojskie". i wszyscy na około to mają. choć nie są złe może załóż wątek nt. temat osłonek na balustrady? myślę, że wiele osób będzie zainteresowanych!!! ja też z chęcią popatrzę, choć mam zabudowany taras. a ten materiał, to chyba taki jak przy banerach reklamowych. a na banerach nie ma zacieków... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) a co do zegara, to mam to samo...odkąd mi powiedziałaś o tych częstych awariach, to w ogóle nie myslę już o zegarze ...jak by innych nie było ostatnio nawet coś takiego mi wpadło w oko http://www.fnak.pl/zegar-scienny-wanted-back-to-the-future-plastikowy-czarny.html ... ale coś dziwnie tani.... no i ten:http://www.fnak.pl/zegar-scienny-karlsson-led-dot-matrix-bialy.html i tu znowu mi cena nie pasuje Edytowane 4 Maja 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.05.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Producenci niby obiecują, że wykonane są z takiego materiału po którym woda spływa i nic w niego nie wsiąka. Otwórzcie te linki z Allegro co Wam wkliełam wcześniej tam jest o tym wspomniane. Od tego sztucznego żywopłotu odtrasza mnie cena (wolałabym tą kasę przeznaczyć na wyposażenie mieszkania) i szczerze mówiąc też nie jestem w 100% do niego przekonana. Wątek już założyłam, ale niestety bez żadnego odezwu mimo, że sezon w pełni. Chyba zostaje mi ten materiał, ewentualnie te słomki (choć tak Jak Aricia mam podobne odczucia co do nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.05.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No bardzo nawet, nawet ten zegar i ta cena. Ma coś z Małego Filipa:) Masz oko Aricia, ale szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) i taki do kuchni mógłby być fajny http://fabrykaform.pl/Black_+_Blum_tablica_magnetyczna_z_zegarem_time_square-p7034.html http://ffstatic.pl/blackblum/TS001.jpg a ten jaki śmieszny : http://toys4boys.se.pl/zegar-omnibusa-item2538.html http://www.regalosfrikis.com/wp-content/uploads/2010/10/regalos-frikis-reloj-matematico1.jpg Edytowane 4 Maja 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 podrzuć ten wątek o balkonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.05.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Też zwróciłam uwagę na tego ledowego z Karlssona i przez chwile pomyślałam,że w końcu znalazłam, gdyby nie ta cena.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?202930-Osłona-balkonu-sztuczny-żywopłot Edytowane 4 Maja 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a może napisz w jakims watku o ogrodach? tam cos powinni wiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.05.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Poproszę Joliske może przerzuci wątek o oslonkach balkonowych na ogrody. Pisałam dzisiaj do sprzedawcy pojemników z Brabantii (biało-czarne), który potwierdził mi to co miałam okazję zobaczyć. Ogladałam w jakieś tam galerii handlowej te pojemniki na żywo i te czarne paski ze zdjęcia okazały się być przeźroczyste. Spierałam się usilnie z babką w sklepie, która zapewniała mnie, że czarnych wstawek nie ma, a ja swoje, ze w sklepach internetowych Brabantia oferuje biało-czarne. No i niestety zdjęcie wprowadza w błąd bo paski są przeźroczyste a nie czarne na jakich mi zależało. Jak dostanę zdjęcie tego pojemnika w realu to wkleje, ale chyba wychodzi na to, że odpadają. Edytowane 4 Maja 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.05.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Zdjęć pojemników nikt nie chce przesłać w realu:( Ale nowym niusem jest to, że zamówiliśmy do salonu dwa małe stoliczki transparetne z Kare Design. Będziemy czekać od 3-4 tygodni. Przyjdą stoliki i salon będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) świetnie wyszło, a chlebak jaki ładny To ja zegary przyniesłam 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Edytowane 7 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.05.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Venusek mi tu widze nawiązuje do hang it all z przedpokoju:) Najgorsze, że ja po tym Mini Filipie Karlssona mam klapki na oczach i niczego innego w tej kuchni nie widze. Tez miałam taką myśl zeby może w full color pójść z tym zegarem w kuchni, ale bardziej chyba przekonuje mnie biel i czerń ze szczyptą czerwieni a wieszak niech sobie dalej gra pierwsze skrzypce w całym mieszkaniu. Sama naprawdę nie wiem na co się zdecydować i w jaki sposób postawic tą "kropkę nad i." Szukam nieco "innej" tabliczki na drzwi z numerkiem:). Podpowiecie coś w tym temacie? Okazy z Pakamery już znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.05.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Bluezee, masz fantastyczną kuchnię, bardzo do mnie przemawia i inspiruje. Będę Cię podglądać i w miarę możliwości podrzucać swoje inspiracje A tych tabliczek szukasz pod kątem zakupu czy inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 BLUE !!!! szukam po necie opinii nt. karlssona z klapkami i nic nie mogę znaleźć o jego awaryjności to co napisałaś, popientroliło mi cały plan...bo ja marzę o nim od dawna, a jak ma się popsuć po upływie okresu gwarancji, to troszkę lipa...tym bardziej, że chciałabym wersję big ...w sumie, cały czas są w ofercie, a ceny rosną jak szalone!!! ( od ub. roku ok 200pln:mad:)...gdyby to było tak awaryjne urządzenie, to chyba by je wycofali? sama już nie wiem......AAAAAAAAAAAAAA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.05.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Ania zadzwoń do sklepu Fnak.pl to oni odradzali mi ten zegar i poinformowali mnie o jego awaryjności i o tym, że został wychofany z produkcji. Zadzwoń jestem ciekawa co Tobie powiedzą. Od sklepu cityhome.pl dostałm również na maila odp., że zegar mini filip został wycofany z produkcji:( No co Ty gadasz ten zegar można jeszcze gdzieś kupić? Prześlesz mi linka na priva? To co ryzykujemy i kupujemy mimo obaw;)? Ja jestem napalona na ten zegar strasznie wyanna dziękuje. Podglądaj ile chcesz i miło będzie jak napiszesz co nieco. A inspiracje bardzo mile widziane:) Tabliczke chciałabym kupić, ale zawsze mogę zlecić do zrobienia na wzór. Edytowane 8 Maja 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hej, co do Karlssona - ostatnio kupilam zegar mixed-spider to kuchni. i mam male "ale". a mianowicie patrzac z bliska to widac ze te kulki sa sklejane z polowek. mowie tutaj o trzymaniu zegara w rekach. jest to troche wkurzajace bo nie bylo tego widac na zdjeciu ani nie bylo w opisie. zegar jeszcze nie wisi, jak najbardziej mi sie podoba, ale mam swoje ale.... mam nadzieje, ze jak zawisnie na scianie to zapomne o tych laczeniach i ze tylko bedzie cieszyl i to przez dlugi czas.oczywiscie nei wiem czy inne zegary beda mialy tego typu wady czy moze to tylko kwestia kulek w mixed spider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.05.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nicol21 ma zastrzeżenia do Karlssona to ja wkleje Wam dla odmiany okaz z NexTime. Zobaczcie jakie cudo za prawie 900zł : <a href=http://img401.imageshack.us/img401/883/fa406d1ea51a5797f9e1863.jpg' alt='fa406d1ea51a5797f9e1863.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts