Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

Aricia i co dzwoniłaś? Wiesz coś więcej o tym zegarze?

Ja właśnie przed chwilką dzwoniłam tym razem do Exito Design w sprawie tych małych i dostałam wiadomość, że zostały wycofane z produkcji (tu akurat nie wiedzą czemu).Ty nie pisałaś do nich czasem:)? Pani zapytała się mnie czy jestem Ania bo właśnie dostała maiila z zapytaniem o ten zegar:) Zapytałam się też o duże i są dostępne na zamówienie bo jest małe zainteresowanie wśród klientów ze względu na cenę podobnie jak w innych sklepach internetowych gdzie można tylko te duże zakupić skąłdając zamówienie i czekając około miesiąca czasu

Edytowane przez bluezee

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, nic już z tego nie rozumiem. Oddzwoniła do mnie babka, że sprawdziła u producenta i są jednak dostępne 2 szt na zamówienie jeżeli chodzi o mały filip biało-czarny. Powstało takie zamieszanie z tymi zegarami, że wiesz co zrobiłam zaryzykowałam i zamówiłam ten zegar i czekam.

:jawdrop: !!!! gratuluję męskiej decyzji !!!! zawsze można oddać ;), jakby potwierdziły się pogłoski o ich jakości... umieram z ciekawości & trzymam kciuki !!!!

hihihihi, to ja do nich pisałam :lol2:..ale mi nie odpisali :p

pewnie jeszcze w tym tygodniu staniesz się dumną posiadaczką klapkowego zegara ściennego !!!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif

W tym tygodniu ani w następnym napewno nie. Poinformowali mnie, że będę czekać 3 tygodnie i że nie gwarantują czy w 100% do nich dotrze od producenta:( Gwarantują 100% dostawę jak mają u siebie towar na magazynie a jeżeli sprowadzają go to wszystko może się zdarzyć. Także muszę uzbroić się w anielską cierpliwośc i liczyć, że producent ma je napewno na stanie tak jak deklaruje i wyśle je do sklepu w którym zamówiłam. Gwarancja na zegar obejmuje rok czasu.

Mam dziwne przeczucia po rozmowie ze sprzdawcą ze sklepu, że może z tego nic nie wyjść. Obym się myliła

a ja właśnie myślałam o Tobie w kontekście tego zegara !!!!

kurde, rok to nie jest za długo...że mnie się akurat ten duży uwidział !!!!!! :mad:

może jednak wezmę mały...zawsze to o połowę mniej straty w raziejakbyco....;)

z resztą i tak muszę luknąć go na żywo, bo coś mam przeczucie, że przy tym czarnym ramka może się tandetnie świecić :(

...a Ty obfocisz swój i wtedy sobie porównam :p ;)

Edytowane przez aricia

a nie całego białego???? byłam pewna, że będzie biały :rolleyes:

duże i tak są tylko z tym chromem...a mały jest jednak za malutki :(... chociaaaaż, gdyby trafił mi się jakiś mały w wyjątkowo atrakcyjnej cenie, to kto wie???????

najfajowszy u mnie byłby taki, chyba :

http://www.littleclockshop.com/images/products/mini_flip_black.jpg

Edytowane przez aricia

• 2 weeks później...

puk, puk !!! jest tu kto ??? jak tam martuś zegar? dotarł? a co z balkonem?

ja na swój kupiłam troszkę roślin i całkiem fajne ( tak myślę ;) ) doniczki. no i mam ambitny plan, przykrycia paskudnej osłony tarasu bluszczem...przy dobrych wiatrach, zajmie mi to parę lat :lol2:

w casto widziałam takie kwadratowe panele z "bukszpanu". mimo wszystko wolałabym coś bardziej naturalnego ( choćby te patyczki) plus ładną kompozycję z roślin w fajnej doniczce/pojemniku :D

Aniu, zegara ciągle jeszcze nie dostałam a już będzie prawie 3 tyg odkąd zamówiłam:( Podobnież jest spakowany u producenta i czeka aż napłynie więcej towarów aby opłacało się po niego jechać. Wcześniej mówili mi, że producent go wysyła i sklep w Polsce po towar nie jeździ, ale odkąd zaczęłam się niecierpliwić i pytać się czy zegar został wysłany to tłumaczą, że czekają na więcej towarów aby opłacało się po niego jechać. Nie ma to jak towar dostępny i kupiony od ręki a nie niepewność i wyczekiwanie być może na próżno.

Na 99% jak to mówi sprzedawca podobno ma być po długim weekendzie. Zobaczymy. Zastanawiałam się czy nie zamówić całego białego albo tego z ta srebną obwódką bo są dostępne, ale do każdego z nich mam jakieś ale. Korciło mnie też zamówienie na ebayu, ale nie mam doświadczenia z tą aukcją i zamawianiem u osób z zagranicy, po za tym gdyby było coś nie tak z tym zegarem to wielki problem, dlatego zrezygnowałam.

Na pocieszenie zamówiłam do salonu budzik z zegarkiem inny rodzaj Flipa (dokładnie ten z ostaniego zdjęcia z tych czterech zamieszczonych wyżej).

Z balkonem nic nie ruszyłam poza tym, że zamówiłam próbki tkanin na osłony balkonowe od gościa z Allegro. Zobacymy jak to wygląda w realu i może zdecydujemy się na coś.

Mamy już grafikę w kuchni, stoliki w salonie, białe zasłony Ikeowskie, ale nie jestem w 100% z nich zadowolona, ale czego tu się spodziewać bodajże za 70zł czy nawet mniej. Na zimę będe szukać czegoś grubszego i solidniejszego. Zdjęcia niebawem...

Dzięki za inspirację balkonowe:hug:

nie za ma co!!! mam nadzieję, że zaświta Ci jakis plan na balkonik w główce !

a skąd ten budzik, skąd ??? :D zdradzisz????

ja też grzebię w balkonach. tylko u mnie grubsza sprawa a tymi balustradami... moim marzeniem jest, żeby nie było ich w ogóle widać!!! te badziewnie wyglądające, metalowe elementy rdzewieją !!!! pod spodem !!!! wypływają spod nich rdzawe zacieki, których nie da się wyczyścić:mad:...no i marzy mi się jakieś drewienko na podłodze....ach te marzenia;)

póki co, na razie jest tak :

taras1.jpg

taras2.jpg

Aricia proszę tu link do świeżutkiej aukcji z tym zegarem: http://allegro.pl/zegar-budzik-retro-czarny-polecam-i2384503282.html Ja byłam miło zaskoczona ceną:) Znalazłam go jak wertowałam neta w poszukiwaniu mojego mini flipa biało-czarnego.Z wielkim potencjałem ten Twój balkon Aniu. Zazdroszcze nie to co u mnie, gdzie ledwo zmieści się malutki stolik +jakies krzesełko.

Spodobał mi się pomysł wyłożenia podłogi sztuczna trawą, który miała autorki bloga- Anita się nudzi, gdyby nie upierdliwe gołębie- srajki to bym go napewno rozważyła u siebie.